Sîmbăta asta se anunță vreme predominant însorită, așa că nu prea ai scuze să lipsești de la așa ceva: decenu.eu organizează un traseu pe biciclete între orele 16 și 21.

Se va porni din Cihei, se va trece pe lîngă poligon, se va ajunge in Apateu, o pădure va fi străbătută doar pentru a înconjura maiapoi lacul Șauaieu, se va urca în Cordău și vă veți întoarce prin Felix. Traseul este estimat la 3 ore, dar dacă vă veți opri pe parcurs (fie la un mic și-un grătar, fie la cîte o bere sau niște suc) s-ar putea lungi la vreo 5 ore. Iar dacă veți fi în continuare flămînzi și obosiți după atîta efort s-ar putea să vă opriți în Băile Felix la apă termală și ceva proteine pe grătar.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
La umbră pe două roți în jurul Oradei - Dan-Marius Sabău - evenimente Oradea: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.