Lansare de carte Ce naiba se întîmplă cu mine?

Evenimentul va avea loc miercuri, 16 noiembrie 2016, între orele 18:30 și 20 la DoubleTree by Hilton Oradea. Intrarea este liberă în baza înscrierii prealabile în limita locurilor disponibile (te poți înscrie aici).

Textul care însoțește formularul de înscriere este drăguț și promite o atmosferă plăcută. Așa că... dacă ai un pic de timp liber du-te la lansare.

O carte cu așa un titlu dar mai ales cu așa un topic își dorește să aibă o lansare mai puțin obișnuită. Am vrut să o lansăm pe stația orbitală dar nu încăpeam toți. Am revenit pe Pământ păstrând însă vastitatea spațiului. Un spațiu creat în noi înșine prin bucuria de a împărtăși cine suntem noi cu adevărat. Probabil ai tot auzit expresia asta, acum încercăm să și vedem ce este cu ea. Sperăm să reușim.

Cel puțin ne vom bucura de o seară între prieteni, dacă nu suntem avem timp să devenim, la un ceai fin sau o cafea rafinată. Deci e pe plus :)

Răzvan e cu vorbitul, el a început de acum 42 de ani ca să își intre în mână, Irina este cu îmbrățișările. Deci e pe plus plus :)

Avem și o pisică neagră pe numele ei Blackie, dar o lăsăm acasă.


In bucurie și libertate,

Te îmbrățișăm,

Irina si Razvan