evenimente Oradea

Tîrgul locurilor de muncă #Oradea, februarie 2019

Top Expo organizează în februarie 2019 în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Bihor un tîrg al locurilor de muncă și al formării profesionale.

Colectă pentru Dumbrava, februarie 2019

Cetățeni în acțiune inițiază în 13 februarie 2019, între orele 17 și 19, pe strada Episcop Mihai Pavel 26, o nouă colectă pentru cei peste 300 de oameni din Dumbrava.

OraDeA cunoaște, februarie 2019

 Echipa de robotică RO061 Modus Vivendi din Oradea vă invită în 8-9 februarie 2019 (în timpul vacanței intersemestriale) să luați parte la “OraDeA Cunoaște”, un eveniment dedicat echipelor participante în concursul FTC din România.

Expoziția de fotografie Discover Bihor 2018

Joi, 31 ianuarie 2019, începînd de la ora 18, la Filarmonica de Stat Oradea (strada Moscovei nr. 5), va avea loc vernisajul primei ediții a expoziției de fotografie „Discover Bihor 2018”. Scopul taberei a fost promovarea județului Bihor prin prezentarea zonelor etnografice, geografice și culturale, care au potențial în atragerea turiștilor.

Tîrgul de Cariere #Oradea revine la Trade Center în aprilie 2019

Lumea a fost interesată de ultima ediție a tîrgului din Oradea, în noiembrie anul trecut, iar următoarea ediție va avea loc vineri, 5 aprilie 2019, între orele 11 și 19, la Trade Center.

Proteste #Oradea: Fără ordonanțe pentru politicieni corupți!

Vlad Voiculescu și judecătorul Cristi Danileț revin mîine la Oradea invitați de Oradea Civică și vor participa la un eveniment la Filarmonică între orele 18 și 20. Dacă participi și tul s-ar putea ca la finalizarea evenimentului să vrei să te duci la protestul din piața Unirii organizat tot de Oradea Civică.

Lansare de carte: Monografia ilustrată a județului Bihor, ediția a VII-a

Mîine, 22 ianuarie 2018, între orele 17 și 20, la Muzeul Țării Crișurilor (strada Armatei Române Nr 1A), va avea loc o lansare de carte: cea de-a șaptea ediției a Monografiei ilustrate a județului Bihor.

Curs Tehnici de prezentare ianuarie 2019

Acum cîțiva ani am fost la prezentarea serviciilor unei firme cu activitate în domeniul IT (CG&GC HiTech Solutions - servicii de rețelistică, camere de supraveghere, etc) din Oradea. Am rămas neplăcut impresionat de calitatea prezentării respective: cu puține excepții angajații abia legau cîteva cuvinte unul după altul într-o romgleză de ”calitate” (adică nu se pregătiseră din timp și încercau să vorbească în română dar adăugau mereu elemente tehnice și, mai ales, preluări după ureche din engleză).

Lansare de carte: Povara Libertății, de Mihai Neamțu

Evenimentul organizat de decenu.eu va avea loc în 1 februarie 2019, între orele 18 și 21, la hotelul Ramada Oradea, sala Toscana.

Vlad Voiculescu și Cristi Danileț revin la #Oradea

Oradea Civică organizează marțea viitoare, adică 22 ianuarie 2019, între orele 18 și 20, un eveniment-dezbatere cu titlul Plătitori de taxe și impozite sau cetățeni cu drepturi depline?

România, te iubesc! la #Oradea

Editura Humanitas te invită în perioada 14-20 decembrie 2018 la evenimentele dedicate volumului România, te iubesc! cu texte scrise de Paula Herlo, Rareș Năstase, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu și cuvînt înainte de Cristian Leonte, una dintre cele mai vîndute cărți la Gaudeamus 2018. Publicul și cititorii din Arad, Timișoara, Oradea, Cluj, Sibiu, Brașov și București sînt așteptați să participe alături de întreaga echipă a emisiunii ”România, te iubesc!” la dezbaterile despre carte și reportajele care au stat la baza ei.

O cană de fericire X - Laborator de viitor

Ediția din anul 2018 a străngerii de fonduri O cană de fericire va avea loc în perioada 06 - 23 decembrie în cadrul tîrgului de iarnă din piața Unirii din Oradea.

D'ale porcului la Era Park #Oradea, ediția noiembrie 2018

Festivalul-concurs D'ale Porcului revine la a cincea ediție la Era Park Oradea între 24-25 noiembrie 2018. Ești invitat să participi la eveniment ca să te bucuri de:

1 decembrie - Centenarul Marii Uniri de la 1918

În ultimii cîțiva ani mi-am făcut un obicei de a merge în Alba Iulia de 1 decembrie (singura excepție a fost cînd m-am întors din București în dimineața zilei anterioare, acum vreo 2 ani, și n-am avut nici timp și nici chef să mai fac un drum). Anul ăsta s-ar putea să stau intenționat în Oradea (dar încă nu e tocmai sigur) pe motiv de centenar - parcă l-aș aniversa acasă, în orașul în care a fost semnată la 12 octombrie 1918 declarația românilor la autodeterminare (text care a citit cîteva zile mai tîrziu, în parlamentul de la Budapesta).

Ziua porților deschise 2018 la biblioteca județeană din #Oradea

Joia viitoare, adică 22 noiembrie 2018, între orele 10 și 20 Biblioteca Județeană Gheorghe Șincai Bihor organizează Ziua porților deschise 2018 - An Centenar.

Programul evenimentului este următorul:

Jos textila, întoarce fila! ediția a șasea

Aniversarea celei de a șasea ediții a proiectului Jos textila, întoarce fila, proiect marca Rotaract Triumph, se sărbătorește la cafeneaua Mozkva duminica asta, 18 noiembrie 2018, între orele 10 și 20.

Frumusețea curajului la cetatea #Oradea

Fotograful Remus Toderici îi invită pe orădeni să descopere frumusețea curajului: vineri, 16 noiembrie, vor fi expuse la muzeul orașului Oradea (în cetate, complex cultural, corp B, etajul II) imagini cu femei diagnosticate cu cancer și aflate în timpul tratamentului chimioterapeutic.

Phoenix cu Sinteza - Rapsodia la #Oradea

Turneul Phoenix cu Sinteza – Rapsodia ajunge la Oradea în 4 decembrie, iar concertul va avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor între 19 și 21.

Quark Gallery: Into the Void - Furák-Pop László

Quark Gallery propune orădenilor expoziția Into the void realizată de Furák-Pop László și avîndu-l drept curator pe David-Aron Indig. Vernisajul va avea loc vinerea asta, 16 noiembrie 2018, între orele 19 și 22 la Quark Gallery (str. Cuza voda nr. 21/A, Oradea).

Tîrgul de Crăciun, #Oradea, 2018

La cît de senin și de cald (peste zero grade Celsius) mi-e un pic greu să cred că e deja noiembrie, dar da, peste o lună începe tîrgul de Crăciun în Piața Unirii din Oradea. Aproape o lună de fapt, pentru că va avea loc în perioada 06 - 31 decembrie, și probabil că o să treci măcar de cîteva ori pe acolo să admiri decorul de poveste.

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.