evenimente Oradea

Toamna Orădeană 2018 durează doar 4 zile

Amuzant, foarte amuzant: Toamna Orădeană, ediția 2018, va fi organizată fix în perioada în care voi fi plecat la Brașov (4-7 octombrie). AntareSFest a fost anunțat acum vreo două jumate luni în timp ce gigeii de la primărie au anunțat festivalul cu nici două săptămîni înainte de a avea loc la Cetatea Oradea.

Primul magazin Kik din #Oradea

Ieri a fost inaugurt iar azi a fost deschis primul magazin Kik din România. El se află în complexul de magazine Prima din Oradea (în zona fostei Înfrățirea).

Sărbătoarea Recoltei ediția 2018

Zilele astea, adică de mîine (vineri, 21 septembrie 2018) pînă duminică, 23 decembrie 2018, la cetatea Oradea va avea loc o nouă ediție a sărbători recoltei, varianta orășenească: cîteva mici fragmente din belșugul, obiceiurile și aromele toamnei se vor întîlni într-o zonă istorică.

Noaptea cercetătorilor europeni ediția 2018

Noaptea Cercetătorilor Europeni este sărbătorită vinerea viitoare, 28 septembrie 2018, în peste 20 de orașe din România și aproximativ 300 de oraşe europene. Evenimentul de acest an s-a prelungit și în 29 septembrie pentru o parte dintre cele mai de succes localități implicate.

Crosul Lions Inima de leu, septembrie 2018

Duminica asta, adică 23 septembrie 2018, între orele 09:30 - 12:30, Lions Club Oradea şi Lions 22 Oradea organizează pe pista de alergare de la baza sportivă Ioşia Crosul Inimă de leu.

Programul săptămînii europene a mobilității 2018

Evenimentul anual are loc în perioada 16-22 septembrie (adică săptămîna viitoare pentru ediția 2018) în toată Europa, este unul dedicat transportului urban durabil organizat pe teritoriul său.

Critical Mass #Oradea, septembrie 2018

Vinerea viitoare, 21 septembrie 2018, între orele 17 și 20, va avea loc o nouă ediție Critical Mass Oradea. Hai și tu, împreună cu prietenii tăi, să pedalăm pentru un stil de viață sănătos, pentru mai multă siguranță în traficul din Oradea și pentru a sărbători Săptămîna Mobilității Europene împreună.

Zilele culturii maghiare 2018

La sfîrșitul acestei săptămîni, adică 15-16 septembrie 2018, ești așteptat la cetatea Oradea la cea de-a doua ediție a evenimentului Zilele Culturii Maghiare.

Programul primei ediții TIFF #Oradea

Între 7- 9 septembrie 2018, adică de mîine pînă duminică, va avea loc prima ediție TIFF Oradea. Organizatorii promit iubitorilor de film un program încărcat de premiere și noutăți de toamnă, cine-concerte și evenimente speciale.

Biciclind în parcul I.C. Brătianu cu Decathlon

Sîmbăta asta, 08 septembrie 2018, va avea loc un nou eveniment Decathlon: vei putea testa bicicletele Btwin în parcul I.C. Brătianu între orele 14 și 17.

Programul Festivalului Internațional de teatru #Oradea 2018

Ediția 2018 a FITO (festivalul internațional de teatru Oradea) va avea loc în perioada 23-30 septembrie 2018, iar programul este următorul (poate suferi modificări):

Tenis de cîmp cu Decathlon la început de septembrie

Sîmbătă, 1 septembrie 2018, Decathlon Oradea te invită între orele 14 și 18 la sediul D.J.S.T. Bihor (strada Mihai Eminescu nr 11) pentru a juca tenis.

Zilele culturii slovace 2018

Uniunea Democratică a Slovacilor şi Cehilor din România îi invită pe orădeni (și nu numai) să participe la manifestările organizate cu ocazia Zilelor Culturii Slovace care se vor desfăşura în 25-26 august 2018 în Cetatea din Oradea.

Fereastră deschisă spre Europa - Carnavalul Florilor 2018

Bine, bine, ziua de ieri a trecut deja, dar mai e timp să te duci la următoarele evenimente: între 19 și 22 august 2018 Consiliul Județean Bihor te invită la Fereastră Deschisă spre Europa - Carnavalul Florilor 2018.

Festivalul OPEN Studio Act la ediția a treia

Ediția a treia a Festivalului Open Studio Act va avea loc în perioada 22-25 august 2018 la Studio Act (strada Crinului, nr. 2, Oradea) și le pregătește orădenilor 4 zile de ateliere de improvizație, ateliere dans contemporan și spectacole de pe scena independentă din București, Timișoara, Craiova și Oradea.

Skirt Bike 2018 în #Oradea

Skirt Bike revine în Oradea cu o nouă paradă a fustițelor pe biciclete duminică, 02 septembrie 2018, între orele 16 și 19.

Carnavalul Florilor ajunge din nou în #Oradea

Marțea viitoare, adică 21 august 2018, culoarea și creativitatea revin pe străzile orașului Oradea la Carnavalul Florilor. Spectaculoasa paradă a carelor alegorice vor porni din Debrecen, iar seara va fi și un concert extraordinar.

Ziua Diasporei – #Oradea te așteaptă

Dacă tot s-au întors românii acasă să protesteze s-ar putea să te intereseze și evenimentul ăsta: joi, 16 august 2018, între orele 10 și 13, Primăria Municipiului Oradea, Agenția de Dezvoltare Locală Oradea S.A. și Fundația Romanian Business Leaders, prin RePatriot, organizează evenimentul Ziua Diasporei – Oradea te așteaptă!. Administrația locală dă o atenție deosebită procesului de îmbunătățire a contextului economico-social local, planul de măsuri de dezvoltare avînd efecte benefice în orașul de pe malurile Crișului Repede.

Concurs național ecvestru în Băile Felix, ediția a zecea

Primăria Comunei Sînmartin,  Consiliul Local Sînmartin, Asociația de Promovare a Turismului în Stațiunile Băile Felix și Băile 1 Mai și Asociația crescătorilor de animale din Oșorhei organizează sîmbătă, 11 august 2018, a zecea ediție a concursului național ecvestru.

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), Oradea, septembrie 2018

După Sibiu, Tîrgu Mureș, Miercurea Ciuc și Chișinău, cel mai mare festival de film din România va ajunge în Oradea în perioada 07 - 09 septembrie 2018.

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.