evenimente Oradea

Ziua porților deschise 2018 la biblioteca județeană din #Oradea

Joia viitoare, adică 22 noiembrie 2018, între orele 10 și 20 Biblioteca Județeană Gheorghe Șincai Bihor organizează Ziua porților deschise 2018 - An Centenar.

Programul evenimentului este următorul:

Jos textila, întoarce fila! ediția a șasea

Aniversarea celei de a șasea ediții a proiectului Jos textila, întoarce fila, proiect marca Rotaract Triumph, se sărbătorește la cafeneaua Mozkva duminica asta, 18 noiembrie 2018, între orele 10 și 20.

Frumusețea curajului la cetatea #Oradea

Fotograful Remus Toderici îi invită pe orădeni să descopere frumusețea curajului: vineri, 16 noiembrie, vor fi expuse la muzeul orașului Oradea (în cetate, complex cultural, corp B, etajul II) imagini cu femei diagnosticate cu cancer și aflate în timpul tratamentului chimioterapeutic.

Phoenix cu Sinteza - Rapsodia la #Oradea

Turneul Phoenix cu Sinteza – Rapsodia ajunge la Oradea în 4 decembrie, iar concertul va avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor între 19 și 21.

Quark Gallery: Into the Void - Furák-Pop László

Quark Gallery propune orădenilor expoziția Into the void realizată de Furák-Pop László și avîndu-l drept curator pe David-Aron Indig. Vernisajul va avea loc vinerea asta, 16 noiembrie 2018, între orele 19 și 22 la Quark Gallery (str. Cuza voda nr. 21/A, Oradea).

Tîrgul de Crăciun, #Oradea, 2018

La cît de senin și de cald (peste zero grade Celsius) mi-e un pic greu să cred că e deja noiembrie, dar da, peste o lună începe tîrgul de Crăciun în Piața Unirii din Oradea. Aproape o lună de fapt, pentru că va avea loc în perioada 06 - 31 decembrie, și probabil că o să treci măcar de cîteva ori pe acolo să admiri decorul de poveste.

Vînătoare de comori arhitecturale în #Oradea, noiembrie 2018

Se spune că sîmbăta asta, 10 octombrie 2018, va fi răcoare, dar o zi senină. Dacă ai chef să profiți de asta între orele 14 și 17 poți să-ți faci program de descoperit, căutat, redescoperit, admirat, fotografiat micile și marile comori arhitecturale din zona istorică a Oradei.

Festivalul mediteraneean #Oradea, noiembrie 2018

Evenimentul va avea loc la sfîrșitul acestei săptămîni, de vineri, 02 noiembrie pînă duminică, 04 noiembrie 2018, în parcul Nicolae Bălcescu (dacă vremea nu va face surprize).

Expoziție Salvador Dali, Marc Chagall și Giorgio de Chirico la muzeul orașului #Oradea

Mai sînt cîteva ore pînă la vernisaj, ai suficient timp să te pregătești, dar e bine să știi că, după un important succes în Letonia, Polonia și Lituania, Muzeul Orașului Oradea - Complex Cultural va găzdui azi, între orele 17 și 18, vernisajul expoziției Salvador Dalí, Marc Chagall și Giorgio de Chirico: Teme biblice. Grafică și Obiect.

Gala de lansare a secțiunii Restaurare. Consolidare. Clădiri restituite comunităților.

Miercuri, 17 octombrie 2018, între orele 16 și 18, la sinagoga Zion va avea loc gala de lansare a secțiunilor ”Restaurare. Consolidare. Clădiri restituite comunităților” și ”Spațiul Public Incluziv” organizată cu ocazia Bienala Națională de Arhitectură.

Premiera Moromeții 2 la #Oradea

Filmul Moromeții 2 va rula pe marile ecrane din țară pentru prima dată la Oradea, la teatrul de stat Regina Maria, luni 29 octombrie 2018. În seara respectiv vor avea loc două proiecții consecutive, de la ora 18 și de la ora 20:30, în prezența actorilor și echipei.

Lansare volum Șapte sinagogi orădene

Evenimentul de lansare al volumului dedicat istoriei și analizei sinagogilor orădene va avea loc joia viitoare, 18 octombrie 2018, între orele 18 și 19 la librăria Humanitas Oradea (strada Republicii nr. 11).

Ziua orașului #Oradea, 2018

Mîine e 12 octombrie și, ca-n fiecare an din 1992 încoace, orădenii sărbătoresc ziua orașului. Însă, fiind anul în care România aniversează 100 de ani de la unire, evenimentele vor fi ceva mai speciale.

Retroparada Toamnei 2018 în #Oradea

Sîmbăta viitoare, 20 octombrie 2018, între orele 11 și 16 retroparada toameni se întoarce în Oradea la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Săptămîna mondială a spațiului 2018

Astroclubul Meridian 0 te invită să sărbătorești împreună cu ei Săptămîna Mondială a Spațiului, ediția 2018.

Cîntă pădurea în Băile 1 mai, septembrie 2018

Duminica asta, adică 30 septembrie 2018, ”va cînta” pădurea de lîngă Băile 1 mai între orele 11 și 17. mai precis la coordonatele GPS: lat: 46 59 35, lng 22 0 59.

Festivalul mustului 2018

La sfîrșitul acestei săptămîni, între 28 și 30 septembrie 2018, în parcul Bălcescu din Oradea va avea loc a treia ediție a festivalului mustului.

Ca și-n anii anteriori va fi o manifestare gustoasă, în care strugurii vor fi storși pe loc, iar mustul oferit spre degustare și cumpărare. Accesul este liber, iar programul este următorul:

Tîrgul de Cariere Oradea, noiembrie 2018

O nouă ediție a tîrgului de cariere va avea loc vineri, 16 noiembrie 2018, între orele 10 și 19, la Trade Center Oradea.

Gala Traficantului de Cultură Internațional 2018

Gala Traficantului de Cultură Internațional, evenimentul organizat de Experiment Teatru Clandestin va avea loc peste o lună, în perioada 25-28 octombrie 2018 în cetatea Oradea și în alte locații neconvenționale din oraș. Ediția din anul ăsta a festivalului de artă contemporană îşi propune a fi una specială în contextul centenarului şi se va desfăşura sub egida cugetării – De ce e România ţara mea.

Toamna Orădeană 2018 durează doar 4 zile

Amuzant, foarte amuzant: Toamna Orădeană, ediția 2018, va fi organizată fix în perioada în care voi fi plecat la Brașov (4-7 octombrie). AntareSFest a fost anunțat acum vreo două jumate luni în timp ce gigeii de la primărie au anunțat festivalul cu nici două săptămîni înainte de a avea loc la Cetatea Oradea.

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.