evenimente Oradea

Dacă vremea va permite și dacă copilul tău (cu vîrsta între 3 și 14 ani) este interesat de golf poate ieșiți împreună pînă în Ineul de Criș duminică, 31 martie, începînd de la ora 12.

Orădenii, dar nu numai ei, sînt invitați să fie alături de Emanuil Gojdul la ceas aniversar: vineri, 9 februarie 2018, se împlinesc 2016 de ani de la nașterea lui.

Cu un subiect similar și în continuarea evenimentului de joi, la hotelul DoubleTree by Hilton vor avea loc zilele digitale (sau digital days, dacă preferi englezismele) 2018 vineri și sîmbătă, 23-24 martie.

A doua ediție a evenimentului destinat exclusiv marketingului digital are 8 vorbitori și 12 teme de actualitate (condimentate cu multe englezisme). Participarea este gratuită, dar locurile sînt limitate (doar 150), așa că înscrie-te pînă nu e prea tîrziu.

Tot mîine, 24 ianuarie 2018, dar între orele 19 și 22 și la Casa de Cultura a Sindicatelor Oradea, va avea loc un spectacol caritabil pentru a sprijini persoanele diagnosticate cu cancer.

Un pic cam multe englezisme pentru un eveniment susținut de români pentru români, dar dacă te interesează subiectul trecerii în digital a activității afacerii tale ar fi bine să știi că joia viitoare, 22 martie 2018, între orele 09 și 15, Asociația Firmelor Bihorene și Doingbusiness.ro vor susține la hotelul Ramada din Oradea conferința Business (r)Evolution - Digitalizarea: Trend sau Tsunami.

Uniunea Studenților din Oradea te invită mîine, 24 ianuarie 2018, între orele 14 și 16, în Piața Unirii la realizarea unei hărți umane cu ocazia aniversării unui secol de la unirea principatelor române.

Muzeul Ţării Crişurilor anunţă deschiderea pentru public a expoziţiei interactive Invenţiile unui geniu. „Maşinile” lui Leonardo da Vinci începînd cu data de 17 martie 2018 la sediul din Strada Armatei Române nr.1/A.

Sub egida Dă-ți masca jos și hai să te vedem adolescenții cu vîrsta cuprinsă între 14-19 ani care doresc o experiență neobișnuită și originală sînt invitați să se înscrie la cursuri de actorie organizate de Experiment Teatru Clandestin. Următoarea sesiune va avea loc în 13 ianuarie 2018 între orele 16:00 și 18:30 la cetatea Oradea.

Tîrgul de muzică intitulat What WAS music se va desfășura sîmbătă, 14 aprilie 2018, între orele 13 și 17 în sala de spectacole de la Moszkva Cafe. Îți poti aduce cu tine materialele muzicale, indiferent de suport (vinil, casete audio, casete VHS, benzi de magnetofon, cd-uri) pentru vînzare.

Tradițiile și obiceiurile de Crăciun vor fi prezente în cetatea Oradea la sfîrșitul a două săptămîni din luna decembrie: 8-10 și 15-17 decembrie. Tîrguri de artizanat și produse realizat manual, vechile tradiții românești, bucatele bunicii și mesteșugurile vor cuceri cetatea în timp ce aceasta va fi umplută de meșteri populari, producători locali, dar și spectacole de colinzi. Plus cei ce vor dori să viziteze zona.

Universitatea din Oradea, în parteneriat cu Primăria Oradea, Ansamblul ”Datini din Bihor”, Asociația Folclor Fără Frontiere, asociațiile studențești: CCSISEO/IEMI, USO, AIESEC, ELSA, ASMO, ASSO și CCSISEO organizează Festivalul Mărțișorului în Piața Unirii joi, 1 marite 2018, începînd cu ora 17.

Mîine, odată cu deschiderea tîrgului de Crîciun din piața Unirii, va începe și a noua ediție a campaniei organizate de Rotaract Oradea. Ea va avea loc în perioada 30 noiembrie - 23 decembrie 2017, iar banii strînși în urma ei vor fi folosiți pentru dotarea a două camere cu aparate de decontaminare a aerului din cadrul Centrului de oncologie, secția pediatrie, din incinta Spitalului Municipal Oradea "Dr. Gavril Curteanu".

Tot joi, 22 februarie, dar de la ora 18:30, la librăria R&R de pe strada Vasile Alecsandri nr 8, ești așteptat cu cartea preferată la prima întîlnire a clubului de lectură O carte pe lună.

Au mai rămas doar două zile pînă la deschiderea oficială a tîrgului de Crăciun, ediția 2017, așa că dacă nu te-ai pregătit pentru asta ar trebui să te pregătești repejor: în ciuda anunțului de ploaie, joi, 30 noiembrie 2017, orădenii se vor aduna în Piața Unirii între orele 18 și 21. Bine, bine, o parte a lor, pentru că alții vor fi la antrenament.

Broderiile Ana, sub egida Experiment Teatru Clandestin (ETC), te invită joi, 22 februarie, între orele 11 și 13 la sediul ETC pentru un atelier de brodat denumit CosÎnZîne.

Asociația Firmelor Bihorene și Jurnalul Bihorean te invită la seminarul Revoluția fiscală - În beneficiul cui? care va avea loc luni, 27 noiembrie 2017, începînd de la ora 17 în Cetatea Oradea, Corpul E, etaj 2 (sala de conferințe). Seminarul este al doilea din seria Informația în primul rînd și si va fi susținut de profesioniști din domeniul fiscal, financiar și bancar.

Uniunea Artiştilor Plastici din România, filiala Oradea, te invită să iei parte la vernisajul expoziţiei de arte vizuale Interior a grupării de tineret ATELIER 35. Evenimentul va avea loc vineri, 23 februarie 2018, între orele 18 și 21 la Galeria de Artă din Cetatea Oradea, Corp „C” (curtea interioară, lîngă biserică).

Centrul de transfuzie sanguină Oradea şi Rotaract Club Oradea te invită în perioada 10 - 24 noiembrie 2014 (adică două săptămîni începînd de azi), de luni pînă vineri între orele 07:30 și 11:30, să donezi sînge (adresa e aceeași: strada Louis Pasteur, nr. 30).

Următoarea ediție a festivalului-concurs de preparare tradiţională a porcului între comunele din Bihor va avea loc sîmbătă, 17 februarie, între orele 7 și 16, în parcarea ERA Shopping Park Oradea.

Evenimentul este organizat de WOAO şi Cultură în Mișcare în scopul strîngerii de fonduri necesare îngrijirii și terapiei pentru Avram Narcis David, 10 ani, suferind de pareză spastică și hidrocefalie.

User Rating: / 1
PoorBest  
evenimente Oradea - Dan-Marius Sabău: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.