evenimente Oradea

Ziua mondială a rîsului 2018

6 mai este ziua mondială a rîsului (de parcă ai avea nevoie de așa ceva pentru a te bucura de chestiile bune și a te amuza de tîmpiții pe care-i întîlnești). Totuși, cei de la Laughter Yoga Oradea te invită să sărbătorești ziua asta în Parcul 1 Decembrie din Oradea între orele 14 și 15.

Ziua Părinților Adoptivi la Zoo #Oradea, aprilie 2018

O nouă ediție, a șaptea, a zilei părinților adoptivi va avea loc la Zoo Oradea sîmbăta asta, 28 aprilie 2018, între orele 09 și 16.

Tîrg produs de Cluj la #Oradea

După o pauză de cîțiva ani tîrgul de produse de Cluj revine la Oradea în perioada 27-29 aprilie 2018.

40.000 euro nerambursabili, o șansă pentru o afacere de succes

Tot mîine, 20 aprilie 2018, dar între orele 17 și 19, Asociația ASSOC şi CREFOP Oradea te invită la sediul CREFOP (piața 22 decembrie, nr. 12A - AOL Bussiness Center) pentru a afla cum poți demara afaceri cu fonduri europene în cadrul proiectului "Șansa ta pentru o afacere de succes!" implementat de ASSOC.

Comunitatea Tinca prin ochi de copil

Elevii Școlii Creștine Private din Cartierul Rromilor Tinca au implementat un program pilot de educație formală inițiat de Fundația People to People în mijlocul comunității de țigani din Tinca. Elevii te invită mîine, 20 aprilie 2018, între orele 14 și 18 la muzeul cetății Oradea, la vernisajul expoziției de fotografie „Comunitatea Tinca prin ochi de copil”.

Critical Mass, aprilie 2018

Duminica asta, 22 aprilie 2018, între orele 17 și 18:30, noua echipă ai Asociației Sportive Probikers Bihor te invită la o următoarea ediție Critical Mass. Prin acest eveniment ei doresc să reînceapă evenimente marca Probikers.

Oradea ne unește – Concert folcloric de gală

Peste două zile, vineri, 20 aprilie 2018, Oradea va găzdui un concert folcloric de gală care îi reunește pe cîțiva dintre cei mai importanți artiști români ai momentului. Sub numele „Oradea ne unește!” spectacolul este dedicat sărbătorii din 20 aprilie (eliberarea de sub ocupația bolșevică a lui Bela Kun de cătree armata românească comandată de generalul Traian Moșoiu în 1919).

Degustare bere artizanală Sikaru cu Arnaud Dussaix

La două luni de la primul eveniment pentru degustarea berilor artizanale iubitorii de bere sînt invitați din nou la Barshaker Showroom Oradea (str. Nicolae Grigorescu, nr. 4) joi, 19 aprilie 2018, începînd de la ora 17, pentru a degusta arome noi din gama berii artizanale Sikaru.

Invitatul special va fi fondatorul mărcii de bere, Arnaud Dussaix. El le va povesti participanților cum a luat decizia de a fabrica bere artizanală după 15 ani petrecuți la unul dintre cele mai mari corporații din Europa. Împreună cu el vei ajunge să explorezi mai profund procesul de fabricare a berii de tip Ale.

Intrarea costă 15 lei (include 2 beri). Locurile sînt limitate, rezervă-ți unul la numărul de telefon 0722589557.

Săptămîna sportului și sănătății la Universitatea din Oradea

Evenimentul organizat de Facultatea de Geografie, Turism și Sport va avea loc zilnic în perioada 23 aprilie - 27 aprilie 2018 în cadrul Universității din Oradea (în campusul de pe strada Universității, nr. 1 sau la locul de desfășurare, în funcție de sportul ales).

Academia poveștilor prezintă Cartea lui David

Sîmbăta asta, adică 14 aprilie 2018, între orele 11 și 12:30, va avea loc o ediție specială a Academiei de meșteșugit povești R&R (salonul de pe strada Vasile Alecsandri), împreună cu oaspeți de seamă.

Legea pe-nțelesul tinerilor | Cristi Danileț la #Oradea

Editura Humanitas și Librăria Humanitas Oradea (Bulevardul Republicii nr. 11) te invită luni, 16 aprilie, începînd de la ora 17:00, la lansarea volumului Legea pe-nțelesul tinerilor de Cristi Danileț.

Tîrgul de Cariere Oradea, aprilie 2018

Indiferent dacă ai ajuns sau nu la Bursa generală a locurilor de muncă, la aproape o săptămînă după acel eveniment, adică vineri, 26 aprilie, între orele 10 și 17, va avea loc la Trade Center o nouă ediție a Tîrgului de Cariere Oradea.

O nouă ediție a bursei generale a locurilor de muncă, aprilie 2018

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor (Ajofm Bihor) organizează vineri, 20 aprilie, între orele 09-16 o nouă ediție a Bursei Generale a Locurilor de Muncă din județ.

Flashmob internațional Rueda de Casino, aprilie 2018

Mîine, 07 aprilie 2018, va avea loc un flashmob cu tematică de dans în Piața Unirii, Oradea, între 16:00 și 16:30. Clubul Feeling Dance și Oradea sînt pe lista participanților la evenimentul internațional, alături de încă 194 de orașe din 51 de țări.

Expoziția de Fotografie Dincolo de o privire, ediția 2017

Mîine, 5 aprilie 2018, începînd de la ora 18 la Filarmonica de Stat Oradea va avea loc Vernisajul Expoziției de Fotografie ,,Dincolo de o privire" – prima ediție 2017.

Donează sînge, fii (din nou) erou în luna mai 2018

O nouă campanie dedicată donării sîngelui se va derula la Centrul de transfuzie sanguină din Oradea (Str.Louis Pasteur, nr.30) în perioada 7-11 mai 2018.

Seminar: de la Idee la Valoare

Marți, 24 aprilie 2018, între orele 17 și 22, CREFOP Oradea organizează la sediul lor (Piața 22 Decembrie, nr. 12A) un seminar intitulat de la idee la valoare.

Antrenament la #Oradea pentru Turul Centenarului

Dacă n-ai străbătut încă țara pe bicicletă este un moment bun să te gîndești la asta: în luna iunie va fi organizat turul centenarului, iar bicicliști din mai multe orașe vor porni spre Alba Iulia iar duminică, 13 mai 2018, între orele 9 și 19, va avea loc o tură de pregătire.

Sîmbătă și duminică poți testa mașinile de la Țiriac Auto

Săptămîna asta, peste numai cîteva zile, vei avea prilejul să testezi modelul auto preferat la Hotel President din Băile Felix: cei de la Țiriac Auto te așteaptă în 31 martie - 1 aprilie 2018, în intervalul orar 11:00 - 15:00, să experimentezi într-o cursă de test modelele:

Mineral Expo #Oradea, aprilie 2018

Luna viitoare, în perioada 20-22 aprilie 2018, o nouă ediție Mineral Expo va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea.

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.