În cursul zilei de duminică, pe la amiază, aveți grijă să nu interacționezi prea mult cu oamenii din piața Constituției: cîțiva gigei vor să facă un lanț uman în jurul parlamentului împotriva vaccinării obligatorii.

Cel puțin o parte dintre gigeii ăia sînt împotriva vaccinării (a lor și a copiilor lor), așa că riscul contaminării cu vreun virus rebel e destul de mare. Mai mare ca de obicei. Tocmai de aceea zona e de evitat. Evenimentul va avea loc în 29 octombrie de la ora 14.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Risc de epidemie în piața Constituției, #București - Dan-Marius Sabău - evenimente București: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.