evenimente Bucuresti

Tot duminică, 05 noiembrie 2017, dar în București și între orele 18 și 21, oamenii se vor strînge la sediul guvernului, palatul Victoria (piața Victoriei nr 1, sector 1) pe motiv că legile justiției pe care PSD-ul vrea să le treacă sînt o mizerie care vrea să-i facă scăpați pe unii dintre penali. La ora 19 se pleacă în marș spre casa poporului.

La nouă ani de la înființare Millennium Books va fi prezentă la Bookfest 2014 prin mijlocirea prietenilor de la Herg Benet (poziția 37 din catalogul tîrgului, standul B22 din pavilionul C1 al Complexului expozițional R

În cursul zilei de duminică, pe la amiază, aveți grijă să nu interacționezi prea mult cu oamenii din piața Constituției: cîțiva gigei vor să facă un lanț uman în jurul parlamentului împotriva vaccinării obligatorii.

Societatea Romana de Science Fiction si Fantasy va invita simbata 26 Mai 2012, incepind de la ora 10:00, Centrul Calderon, str. Jean-Louis Calderon nr.39, sector 2, Bucuresti pentru Colocviul National de SF&F „Ion Hobana” si Decernarea Premiilor Nationale SRSFF „Ion Hobana”

Societatea Roman

Peste o săptămînă se împlinesc doi ani de la incendiul de la Colectiv, iar Asociația Colectiv GTG 3010 organizează vineri, 27 octombrie 2017, între orele 19 și 23, în piața Unirii din București marșul chitarelor Colectiv.

Participanții vor porni din piața Unirii într-un marș spre Colectiv, iar organizatorii te invită să-ți iei cu tine chitara și să cînți împreună cu restul celor prezenți în piața Bucur, în jurul monumentului. Se dorește să fie cîntate la ora 22:33 piesele de mai jos la comemorarea celor 2 ani de la incendiu.

 

Despre alimentația crudă (adică formată în cea mai mare parte sau în întregime din alimente neprelucrate termic) am auzit de o vreme, să tot fie cîțiva ani buni, într-o formă sau alta. în ultimul timp cele mai multe lucruri le-am auzit de la Cristina Păruș care e pasionată de așa ceva. Azi am fost invitat prin intermediul lui facebook

Cu ocazia Zilei Internaționale a Alfabetizării, internii Programului de Internship al Guvernului României te invită să te alături unui proiect caritabil ce își propune strîngerea de cărți pentru dotarea bibliotecii școlare din comuna Săbăreni, județul Giurgiu.

Societatea Romana de Science Fiction si Fantasy (SRSFF) are placerea sa va invite in data de joi 24 noiembrie 2011, ora 17.00 la Cenaclul ProspectArt, Centrul Calderon, str. Jean Louis Calderon nr.39, sector 1

Dacă ți-e frică de mamuți și radiațiile lui Tolontan poate ar trebui să eviți zona (sau să faci rost de cîteva costumele de hazmat). Dar dacă ai timp liber joia viitoare și ești prin București ești invitat să vizitezi expoziția ”Evoluția speciei umane ilustrată prin portrete și fosile”. Evenimentul va avea loc 23 februarie 2017 între orele 14:00 - 16:00 la Muzeul Național de Geologie (șoseaua Kiseleff 2).

Duminică, 13 noiembrie, ora 19.00, la Sala Teatrului Național de Operetă “Ion Dacian” din București, Teatrul Regina Maria din Oradea a jucat spectacolul “Scripcarul pe acoperiș” în fața unei săli arhipline. Aproximativ 450 de spectatori au urmărit și aplaudat aproape la fiecare scenă prestația artistică de excepție a trupei orădene și au ră

Da, avem o agenție spațială în Romănia (a fost înființată în 1991 și reorganizată în 1995 ca instituție publică finanțată integral extrabugetar în sistemul Ministerului Educației Naționale). Am abordat subiectul de prea puține ori, dar a

S-ar putea ca "Ziua europeană fără mașini" să nu-ți spună prea multe. Poate ai auzit cîte ceva despre ea în ultimii ani, dar nu prea i-ai dat atenție. Dar s-ar putea să începi să îi dai atenție, sau chiar să participi la eveniment dacă poți.

Ziua Internațională a Cărții va fi aniversată în 23 aprilie, săptămîna viitoare, iar editura Litera și Ring organizează a treia ediție a campaniei Noaptea cărților deschise. Cu acest prilej îi invită pe romănii iubitori de carte (și nu numai

Bucurestiul isi sarbatoreste in aceste zile aniversarea de 552 de ani de atestare istorica. Toti bucurestenii si nu numai sunt invitati sa petreaca trei zile si trei nopti, ca in povesti! Cu acest prilej, Primaria Capitalei a pregatit o serie de evenimente speciale pe toate gusturile, atat pentru cei mari cat si pentru cei mici: spectacole,  tirguri, expozitii, filme si piese de teatru, toate pentru cei care doresc sa sa se bucure de Zilele Bucurestiului 2011!

User Rating: / 1
PoorBest  
evenimente București - Dan-Marius Sabău: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.