Drumul Apusenilor pe bicicletă, toamna 2018

Cu bicla prin Bihor şi ProBikers.ro organizează duminica asta, 28 octombrie 2018, între orele 06:35 și 20:00, un traseu prin Bihor denumit Drumul Apusenilor.

Traseul va avea o lungime de aproximativ 100 de kilometri cu un grad de dificultate mediu spre ridicat si datorită drumului care se afla în construcție. Cei care preferă să plece cu trenul spre Bratca vor porni de la ora 06:35 din Oradea, urmînd să pedaleze pe traseul: Bratca-Remeţi-Coada Lacului-Stîna de Vale şi retur pe acelaşi traseu pînă în Bratca, de unde vor lua trenul înapoi spre Oradea.Pentru cei care se vor deplasa cu mașina pînă în Bratca plecarea pe traseu va avea loc la ora 8:20.

Puncte de popas: Pensiunea Carpathia (la o cafea, mic dejun, etc), Stîna de Vale la Izvorul Minunilor (odihnă, mîncare, etc). Puncte de interes pe drum: Cascada Iadolina, Cascada Vălul Miresei, Cascada Izvorul Minunilor.

Va fi o tură pe cont propriu, fiecare participant îi responsabil de faptele şi acţiunile sale. Recomandări: biciclete Mtb, cască de protecţie, pompă, chit anti pană.