Redescoperă Bihorul pe Bicicletă, Cîmpia Crișurilor, octombrie 2018

Toamna deja s-a instalat prin zonă, chiar dacă doar pentru cîteva zile (tendința de creștere a temperaturii va continua și-n următoarele cîtrva zile), dar dacă te interesează să explorezi (încă o dată) cîmpia Crișurilor o poți face sîmbăta viitoare, 06 octombrie 2018.

Agenția de Management al Destinației Bihor, Discover Bihor și Redescoperă Bihorul pe Bicicletă te invită la o nouă tură de biciclete să descoperi împreună cu ei frumusețile toamnei din Parcul Natural Cefa. Punctul de întîlnire va fi Parcul Mare din Salonta, ora 09:00, iar
pe traseu veți porni la ora 09:40. Traseul va avea o lungime de 16 km pe sens, iar între 09:00 - 09:40 veți vor putea vizita Turnul Ciunt din Salonta.

Traseul va traversa DN 79 în fața primăriei Salonta și va continua pe străzile orașului. Pe un drum agricol de pămînt se va ajunge lîngă localitatea Mădăras, de unde pe drumuri comunale se va merge spre Mărțihaz apoi spre Pădurea Rădvani din Parcul Natural Cefa. Sosirea în Parcul Natural Cefa va fi în jurul orei 12:00. Întoarcerea se va face organizat pe același traseu, iar ultima oprire va fi la casa de cultură Zilahy Lajos, situat pe strada Petőfi Sándor din Salonta.