Toamna pe Valea Ierului și a Barcăului, septembrie 2018

Evenimentul organizat de Agenția de Management al Destinației Bihor şi Discover Bihor face parte din seria evenimentelor Descoperă Valea Ierului și a Barcăului, are cîteva noutăți față de edițiile precedente și va avea loc sîmbăta asta, 22 septembrie 2018, între orele 09 și 20. Se anunță ploaie ușoară, ar fi indicat să-ți iei haine potrivite pentru așa ceva.

Ești invitat să descoperi Valea Ierului și a Barcăului și să iei parte la culesul strugurilor. Vei mai avea ocazia să deguști produse tradiționale, struguri și must.

Va fi o excursie cu autocarul, iar pornirea va avea loc astfel:

  • ora 08:30 Băile Felix (stația de autobuz de lîngă Hotel Ami)
  • ora 08:45 Băile 1 Mai (stația de autobuz de lîngă Hotel Perla și Ceres)
  • ora 09:00 Oradea (centrul civic).

Taxa de participare la eveniment este de 49 lei pentru adulți, respective 29 lei pentru copiii sub 12 ani (sub 3 ani gratis). Aceasta include transportul cu autocarul/microbuzul, degustarea de produse și ghidajul. Numărul locurilor disponibile este limitat, iar programul se poate schimba în funcție de ce apare între timp.

Tariful nu conține intrările la obiectivele turistice (10,50 lei în total) și prînzul (20 de lei pentru supă, fel principal, desert, cafea și apă).

Biletele se pot achiziționa la sediul Agenției de Management al Destinației Bihor (AMD Bihor): str. Primăriei nr. 2, et. 1, ap. 6 - 7, Oradea, județul Bihor, în zilele lucrătoare între orele 08:00 - 16:30, sau online de pe biletmaster.ro.

Contact: - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau 0723373179, AMD Bihor (Rosmann Eddie)