Redescoperă Bihorul pe bicicletă: Stîna de Vale, septembrie 2018

Sîmbăta asta, 08 septembrie 2018, între orele 10 și 20, Agenția de Management al Destinației Bihor organizează evenimentul Redescoperă Bihorul pe bicicletă - Stîna de Vale. Traseul propus este unul de dificultate ușoară spre medie. Pentru a avea forță la pedalat comunitatea locală (com. Budureasa) îi așteptă pe participanți cu gustări reci din mîncăruri tradiționale locale.

Plecarea va fi din parcarea de lîngă Hotel Iadolina la ora 10:00, de unde se ajunge în câteva minute la Izvorul Minunilor. De aici traseul pe o distanță de aproximativ 8 km coboară pe valea Iadului cam 250 metri în altitudine pînă la Cascada Vălul Miresei, trecînd pe lîngă acumularea Cîrligați. După aceea se va face o scurtă drumeție pînă la Cascada Săritoarea Ieduțului.

La reîntoarcere urmează cel mai greu sector din traseu, deoarece trebuie pedalat înapoi spre Stîna de Vale, iar cei 250 de metri în altitudine trebuie recuperați.

După revenirea în stațiune se va servi prînzul (contra cost, 12 lei / pers. ciolan cu fasole, salată, plăcintă). După prînz participanții la eveniment (ei vor primi badge-uri pe baza formularului de înscrieri) vor avea posibilitatea să se delecteze în parcul de aventură Happy Land Adventure la prețuri promoționale.

Cei care nu se pot deplasa la Stîna de Vale pe cont propriu vor putea călători din Oradea (tur /retur) cu autocarul la prețul de 49 lei / persoană - prețul include și transportul bicicletei.

Formularul de înscrieri este aici.