evenimente Bihor

Serbările Zăpezii ediția 2019

Evenimentul este organizat de Fundația ”Euroregiunea Bihor - Hajdu-Bihar” Oradea și va avea loc la sfîrșitul aceste săptămîni, între 15 și 17 februarie 2018 pe pîrtia Piatra Grăitoare în zona Vîrtop, Arieșeni și Nucet.

Drumul Apusenilor pe bicicletă, toamna 2018

Cu bicla prin Bihor şi ProBikers.ro organizează duminica asta, 28 octombrie 2018, între orele 06:35 și 20:00, un traseu prin Bihor denumit Drumul Apusenilor.

Ziua mondială a luptei împotriva cancerului la sîn

În seara asta, de la ora 18, în sala mare a primăriei Oradea va avea loc o masă rotundă cu cîțiva invitați: Dr. Morvay-Szabo Edina - medic primar, radiodiagnostic și în radioterapie oncologică, Dr. Huniadi Anca - medic primar, ginecolog, Dr. Sabău Diana Claudia - medic specialist, oncolog și Sav Monica - psiholog.

Redescoperă Bihorul pe Bicicletă, Cîmpia Crișurilor, octombrie 2018

Toamna deja s-a instalat prin zonă, chiar dacă doar pentru cîteva zile (tendința de creștere a temperaturii va continua și-n următoarele cîtrva zile), dar dacă te interesează să explorezi (încă o dată) cîmpia Crișurilor o poți face sîmbăta viitoare, 06 octombrie 2018.

Toamna pe Valea Ierului și a Barcăului, septembrie 2018

Evenimentul organizat de Agenția de Management al Destinației Bihor şi Discover Bihor face parte din seria evenimentelor Descoperă Valea Ierului și a Barcăului, are cîteva noutăți față de edițiile precedente și va avea loc sîmbăta asta, 22 septembrie 2018, între orele 09 și 20. Se anunță ploaie ușoară, ar fi indicat să-ți iei haine potrivite pentru așa ceva.

Zilele Marghitei 2018

Zilele municipiului Marghita de anul ăsta vor avea loc la finalul acestei săptămîni, între 21 și 23 septembrie 2018, în zona centrală a orașului.

Redescoperă Bihorul pe bicicletă: Stîna de Vale, septembrie 2018

Sîmbăta asta, 08 septembrie 2018, între orele 10 și 20, Agenția de Management al Destinației Bihor organizează evenimentul Redescoperă Bihorul pe bicicletă - Stîna de Vale. Traseul propus este unul de dificultate ușoară spre medie. Pentru a avea forță la pedalat comunitatea locală (com. Budureasa) îi așteptă pe participanți cu gustări reci din mîncăruri tradiționale locale.

Cartografierea deșeurilor pentru campania de curățare

Campania de curățenie națională va avea loc în 15 septembrie, însă pînă atunci deșeurile trebuie cartografiate. Cei de la Decathlon România (Oradea) şi Let's do it Bihor s-au gîndit că sîmbătă, 1 septembrie, va fi zi bună pentru așa ceva.

Tîrgul Corvinilor din Lugașu de jos, ediția 2018

În perioada 23-27 august 2018 comuna Lugașu de jos (județul Bihor) va găzdui o nouă ediție a tîrgului Corvinilor.

Redescoperă Bihorul pe bicicletă

Agenția de Management al Destinației Bihor și cu Asociația Micul Beiușean îți propun un eveniment inedit pentru ziua de mîine, sâmbătă, 14 iulie 2018: după o tură pe bicicletă pe frumoasele plaiuri binșene și o degustare de produse tradiționale pregătite de inimoșii bicicliști din zona Beiușului, vă veți întîlni cu ”Școala Bihor Couture".

Zilele comunei Uileacu de Beiuș

În apropierea Oradei avem Uileacu de munte și Uileacu de Criș, ambele pe dealuri lungi cu văi în dreapta și stînga lor. Uileacu de Beiuș e ceva mai departe și n-aș putea spune, deocamdată, de configurația terenului. Dar zilele astea, la sfîrșitul acestei săptămîni, 7-8 iunie 2018, vor avea loc zilele comunei Uileacu de Beiuș, iar dacă ajungi acolo nu uita să faci poze.

Explorarea peșterilor din munții Piatra Craiului

Unele peșteri din România au un regim special de vizitare: accesul este restricționat o mare parte a anului pentru a proteja liliecii. Se poate intra doar 2-3 luni pe an, în perioada în care mamiferele zburătoare nu hibernează și nu au pui.

Maraton COOLtural 2018

Duminica asta, 22 aprilie 2018, între orele 11 și 22, va avea loc un maraton COOLtural în județul Bihor: Oradea, Beiuș și Salonta își fac încălzirea pentru primul Festival Internațional de Carte din Oradea (22 - 24 iunie).

Programul maratonului în Oradea:

 • Rewine Bar (str. Republicii, nr. 31) orele 08:00 - 10:00 – Inaugurarea minibibliotecii #ColțulCititorilor. Profită de oferta cititorilor: cumperi o cafea și primești un croissant din partea casei pentru ca timpul petrecut în timp ce răsfoiești cărțile să fie cît mai plăcut.
 • Cafeneaua Literară R et R (str. Vasile Alecsandri nr. 8) orele 11:00 - 12:00 – Ajută-ti copilul să vorbească! – atelier pentru mămici. Invitat: Laura Hardalau, logoped. Numărul maxim de participanti: 30 – intrare liberă – cadouri supriză. Înscrierile se fac la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Mai multe informații despre eveniment găsești aici.
 • Cafeneaua Literară R et R (str. Vasile Alecsandri nr. 8) orele 12:30 - 13:30 – Babysitting educativ prin joacă și povești? Invitat: Petra Boantă. Mai multe informații găsești aici.
 • Cafeneaua Literară R et R (str. Vasile Alecsandri nr. 8) orele 15:00 - 16:00 – Meet & Greet – Invitat: Mircea Pricăjan, autor și traducător – prezentare, urmată de un dialog între autor și participanți, precum și o lectură în premieră din viitorul său roman.
  Mai multe informații găsești aici.
 • Cafeneaua Literară R et R (str. Vasile Alecsandri nr. 8) orele 17:00 - 18:00 – Expoziție de artă vizuală a artistei Teodora Vlaicu și Happy Hour pentru iubitorii de carte – cumperi cărți de cel puțin 50 lei și primești o carte cadou. Mai multe informații găsești aici.
 • Cafeneaua Literară R et R (str. Vasile Alecsandri nr. 8) 20:30 la 22:00 – Serată muzicală și inaugurarea minibibliotecii #ColțulCititorilor. Concertul instrumental e susținut de participanții la Master Class-ul Național de Muzică de Cameră. Mai multe informații găsești aici.
 • Piața Unirii orele 18:00- 1 9:00 – Ieșim la o carte în Piața Unirii? Vino cu o carte de acasă sau alege-ți una de la noi și citește cîteva Bminute alături de voluntarii proiectului și alți pasionați de lectură. Vom face și fotografii prin care vom promova online importanța cititului. Fiecare participant va primi o carte cadou. Mai multe informații găsești aici.

Programul maratonului în Beiuș

TimeOut Beius, P-ța Samuil Vulcan, nr 6-8, orele 18:00 - 20:00 – Time out for reading:

 • Vino cu o carte la eveniment și ai parte de 50% reducere la consumație;
 • Inaugurarea minibibliotecii #ColțulCititorilor;
 • Recital de poezie și lecturi publice;
 • Moment artistic oferit de Trupa de teatru Re Open Theater;

Mai multe informații găsești aici.

Programul maratonului în Salonta

Pizzeria "Melody" Salonta, Str. Oradiei nr. 2 orele 18:00-19:00 – #MaratonCOOLtural2018 Salonta

 • Vino cu o carte în intervalul orar 12:00-16:00 și ai parte de 50% reducere la consumație;
 • Inaugurarea minibibliotecii #ColțulCititorilor;
 • Spectacolmuzical realizat de 2 artiști locali (voce și chitară);

Mai multe informații găsești aici.

Colțul Cititorilor este o minibibliotecă formată din 100 de volume care tratează subiecte diverse atît pentru cei mici cît și pentru adulți, de la beletristică și pînă la cultură generală. Prin aceste minibiblioteci organizatorii își propune să promoveze cititul și experiența inegalabilă a lecturării unei cărți tradiționale, tipărite.

Evenimentul face parte din proiectul CititORADEA, finanțat de Fundatia Comunitara Oradea prin programul Bursa Talentelor. Proiectul are în vedere premierea a 5 localuri pro cultură din județul Bihor și dotarea acestora cu minibiblioteci, organizarea unui maraton cultural și organizarea primului Festival Internațional de Carte din Oradea, în perioada 22 - 24 iunie.

Evenimentul caritabil Diamante și Box, ediția a patra

Evenimentul caritabil a ajuns deja la a patra ediție ce va avea loc sîmbăta asta, 2 decembrie 2017, între orele 17 și 20 la casa de cultură din Salonta.

Etapa de VTM (Viteza Traseu Montan) cupa Paleu

Evenimentul organizat de Asociația Sportivă Drag Racing Events în colaborare cu ACR Bihor, va avea loc duminică, 22 octombrie, între orele 08 și 18 între localitatea aflată la numai cîțiva kilometri de Oradea și municiupiu: de pe Calea Bihorului de la km2+075 la km3+940 comuna Paleu. Traseul are 1,8 km cu 5 viraje pe partea dreaptă si 3 viraje pe partea stîngă.

Maratonul Pădurea Craiului, octombrie 2015

Centrul pentru Arii Protejate și Dezvoltare Durabilă Bihor lansează provocarea acestei toamne: maratonul MTB Pădurea Craiului va avea loc în 4 octombrie 2015 în comuna Roșia. Concursul cuprinde trei trasee și trei cu

Pe bicicleta prin muntii Piatra Craiului cu Carpatic Fun

Zilele astea, adică sîmbătă și duminică (mîine și poimîine), echipa de la Carpatic Fun organizează noi ieșiri în județul Bihor: sîmbătă, 15 martie, vă întîlniți cu ei la ora 9.30 în parcarea de pe str. Independenței. Să aveți bicicletele cu voi pentru că veți urca în microbuz și o veți lua încetișor spre satul Tomnatic, județul Bihor. De acolo veți folosi doar bicicletele pentru a pedala pe dru

8 martie prin muntii Piatra Craiului cu Carpatic Fun

Cei de la Carpatic Fun revin cu o nouă oferă de petrecere a timpului liber în mijlocul naturii. La sfîrșitul acestei săptămîni (adică de sîmbătă, 08 martie, de la ora 09:30, pînă în 9 martie la ora 18:00) vor ieși împreună cu c

Aventura martisorului în muntii Piatra Craiului cu Carpatic Fun

Anul acesta 1 martie pică într-o zi de sîmbătă, zi în care se oferă buchete cu flori și mărțișoare tinerelor de toate vîrstele. însă anul acesta orădenii (și nu numai) au o opțiune suplimentară față de tradiția cu care s-au obișnuit.

Protest împotriva gazelor de sist în perimetrul Ex-3 Baile Felix, Sînmartin, decembrie 2013

Pentru sîmbătă, 21 decembrie, s-a anunțat un protest împotriva gazelor de șist în perimetrul ex-3 Băile Felix, în parcul central din comuna Sînmartin. Evenimentul va avea loc între orele 14:00 și 17:00.

Ţinînd cont că numărul protestatarilor din Oradea evenimente Bihor

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.