Stiri

Zilele astea a avut loc Gala premiilor de televiziune. Dacă nu prea sînteți familiarizați cu evenimentul ăsta vă puteți uita oricînd pe pagina lor (aici), dar ea nu a mai fost actualizată din 2007. Urît din partea lor, cel puțin din punctul meu de vedere, și foarte neprofesional. Ceea ce mi-a atras atenția asu

Aparent, televiziunile romănești și-au făcut în ultimul timp un obicei de a difuza suferința umană la ore de vîrf. Episodul de azi este unul dintr-o serie lungă, și mă gîndesc că această acțiune nu se va opri prea curînd atîta vreme cît noi, cei care apucăm să ne uităm (ocazional sau nu) la televizor nu luăm atitudine.

Pe scurt: un copil de 11 ani s-a sinucis din cauza notelor proaste și

Prin intermediul lui Zoso (articolul este aici) am văzut un reportaj de la Ştirile Protv despre romănii care preferă să degere de frig, dar să fie îmbrăcați la modă. Afară e ger, dar unii preferă să meargă pe stradă complet nepregătiți pentru așa ceva.

Dar nici cei de la ProTv nu sînt mai breji decît c

User Rating: / 1
PoorBest  
Stiri - Dan-Marius Sabău - emisiuni TV: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.