emisiuni TV

Sînt Celebru! Scoate-mă, dracului, de aici!

De cînd gigeii de la Pro TV au început să difuzeze emisiunea aia cu niște indivizi considerați (n-am idee de ce!) celebri mi-am făcut un obicei pavlovian să schimb postul cît mai repede în momentul în care îi văd pe ”celebrii” ăia pe ecran. Nu că n-ar fi bun, dar nu rezist mai mult de un minut sau două fără să mi se facă greață.

Stefan Banica, lectie de dictie la O data-n viata

Mai țineți minte exercițiile de dicție pe care le-am publicat acum 3 luni?

Sylvester Stallone lovindu-l pe Graham Norton în direct

Probabil că știți deja că Sylvester Stallone și Robert de Niro au apărut într-un film despre doi boxeri pensionați care au un ultim meci... la 30 de ani după ce s-au retras. E vorba despre Grudge match și va trebui să revin la el cu p

Cele mai violente emisiuni tv

Se spune că gusturile nu se discută, dar gusturile unora sînt de-a dreptul ciudate. Una dintre știrile zilei de ieri a fost lista celor mai violente emisiuni și este urmarea unui studiu realizat de CNA si UNICEF, citat de emisiuni TV

Premierea mediocritatii in televiziune

Zilele astea a avut loc Gala premiilor de televiziune. Dacă nu prea sînteți familiarizați cu evenimentul ăsta vă puteți uita oricînd pe pagina lor (aici), dar ea nu a mai fost actualizată din 2007. Urît din partea lor, cel puțin din punctul meu de vedere, și foarte neprofesional. Ceea ce mi-a atras atenția asu

Viata bate filmul, dar prostia bate orice

Prin intermediul lui Zoso (articolul este aici) am văzut un reportaj de la Ştirile Protv despre romănii care preferă să degere de frig, dar să fie îmbrăcați la modă. Afară e ger, dar unii preferă să meargă pe stradă complet nepregătiți pentru așa ceva.

Dar nici cei de la ProTv nu sînt mai breji decît c

Stirile televiziunilor si suferinta oamenilor

Aparent, televiziunile romănești și-au făcut în ultimul timp un obicei de a difuza suferința umană la ore de vîrf. Episodul de azi este unul dintr-o serie lungă, și mă gîndesc că această acțiune nu se va opri prea curînd atîta vreme cît noi, cei care apucăm să ne uităm (ocazional sau nu) la televizor nu luăm atitudine.

Pe scurt: un copil de 11 ani s-a sinucis din cauza notelor proaste și

Huidu, Gainusa si emisiunea Circotasilor

în general ignor cu un succes desăvîrșit emisiunile Cîrcotașilor... de vreo două ori au fost prea nesimțiți pentru a mai dori să îi urmăresc fără să le dau peste bot. Dar scandalul pe care Huidu l-a făcut în ultimul timp (am înțeles că este doar unul dintre serie) a ajuns și pe la urechile mele (mai multe informații Circotasii

Standardul de calitate de la tv sau cum sa cersesti niste rating

Aș fi preferat să folosesc alt cuvînt decît rating, dar este cam mult vehiculat în cazul televiziunilor și pe moment nu am găsit o traducere care să mă satisfacă.

Articolul acesta pe care l-am primit de la Răzvan Vintilescu despre Realitatea tv și vrăjitoarele chemate să își dea c

Prostie, obraznicie si ignoranta La ordinea zilei, Antena 3

întrebare: cît de greu este să-i explici Danei Grecu ce este o gaură neagră?

Răspuns: la fel de greu ca și evadarea luminii dintr-o asemenea gaură neagră.

Adică imposibil. Pe lîngă că îi este greu să înțeleagă, îi mai și întrerupe pe interlocutori. Aia da moderatoare. Bravo!

<

Subcategorii

emisiuni TV - Stiri

emisiuni TV - Circotasii

emisiuni TV - Acces direct

emisiuni TV - La ordinea zilei

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.