efecte speciale

Cum se pictează o mască din silicon

Parte a unui curs de la școala de efecte speciale (pentru filme) fondată de Stan Winston. Siliconul ia forma feței unei ființe oarecare, de obicei extraterestru sau monstru, dar și a unei alte persoane, iar dupa aceea el trebuie vopsit pentru ca nuanțele sale să fie perfecte.

Chestia e perfectă și atunci cînd vrei să faci o farsă

Explorînd adîncimile mării de metan de pe Titan cu submarinul

Despre planurile NASA referitoare la misiunea pe Europa, satelitul lui Jupiter, în căutarea apei și a vieții pe acolo probabil ați auzit deja. Dar nu este singurul satelit din ace

Teenage Mutant Ninja Turtles animatronics

Acum cîteva zile scriam despre noul film cu țestoasele mutante care va apare peste cîteva luni (august 2014), dar nu este primul care-i are ca eroi pe înd

Terminator 2 si efectele pentru seria T-800

Nu știu cum v-ați descurca voi, dar dacă specialiștii în efecte speciale ar avea prilejul să refacă unul dintre filmele deja clasice, adică Terminator 2, Ziua Judecății, l-ar face mai bine decît prima oară. Ar avea toate motivele să o facă: tehnologia implicată în efectele pentru filme a evoluat considerabil în ultimele două decenii.

Pe

Cum sa tai gîtul cuiva. Manual de utilizare.

înainte să vă impacientați prea tare, este vorba de manualul de utilizare a efectelor speciale folosite în filme. Doar arată sîngeros și mortal, dar nu e chiar așa... Maestrul efectelor speciale de groază Gary J. Tunnicliffe secționează o mască special creată pentru gît pentru a pregăti filmarea a unui gît tăiat și plin de sînge.

înregi

Mos Gorila si sarbatorile de iarna de la Hollywood

Acum cîteva zile, în 18 decembrie, echipa cîștigătoare a Oscarului la categoria efecte speciale de la Amalgamated Dynamics Inc. (ADI) i-au invitat pe cei de la școala de efecte speciale Stan Winston să ia parte la interacțiunea gorilei Bernie cu publicul de pe stradă (turiști și fani). Bernie este un individ într-un costum, Tom Woodruff Jr.,

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.