reclame

Reclama amuzanta pentru o companie ruseasca: DirecTv

De obicei nu prea am treabă cu rușii... Nu le știu limba, prin zona de vest a Romăniei ajung suficient de puțin pentru a nu interacționa cu ei, etc, etc. Aș putea continua destul, dar altceva vreau să spun: știu să apreciez gluma și ironia pe care le transmite o reclamă bună, făcută inteligent, indiferent de țar

Carti! Te fac neprost.

Nu știți ce-s cărțile? Sau care-s pericolele majore ale consumului intens de cărți. Atunci ar trebui să urmăriti filmulețul alăturat... este o reclamă care explică pentru toată lumea (chiar și pentru pițipoance, cocalari și maneliști) importanța cărților de citit și a lecturii în viața unui om.

Citește mai departe... Comentează

Reclama Apa Bucovina si preotul Shaolin printre taranii români

O reclamă romănească despre apa Bucovina și preotul Shaolin venit să învețe de la țăranii romăni. îmi place rezultatul, este foarte bine realizat.

Mezeluri de Salonta, judetul Bihor

Nu știu în ce măsură ați auzit de mezelurile de Salonta, județul Bihor, dacă vă plac sau dacă consumați așa ceva... dar îmi place cum și-au făcut reclama asta. Am dat de ea cînd căutam niște informații.

Reclama ceai Lipton

Ţinînd cont că-mi place să beau ceai (mai ales cu miere), sînt deja convins că ceaiurile Lipton se merită consumate.

Reclama Hyundai Veloster

Sînt momente în care mi-e greu să-i înțeleg pe unii. Mie îmi place filmulețul de mai jos, reclamă la Hyundai Veloster, pentru că are multă imaginație, este realizată bine și îmi aduce aminte de seria Destinație finală (Final Destination)... și, mai ales, pentru că este amuzantă. Aparent s-au găsit unii care să o interzică... Ciudat.

Citește mai departe... Comentează

Centura iti salveaza viata in trafic. Oare?

De ceva vreme văd reclama asta la televizor. Ocazional, adevărat, în măsura în care stau prin preajmă, dar o văd. în cursul zilei de azi Cristi Dorombach mi-a adus aminte de ea atunci cînd ne-a întreba ce înțelegem din ea.

Filmulețul fac

Chuck Norris invins de pestele de Craciun

N-am înțeles nimic din ce se spune în reclama asta, este o producție Cehia și nu știu deloc limba (a fost ceva traducere, dar nu mă prea bazez pe ea), dar cred că e prima oară cînd îl văd pe Chuck Norris doborît... ținînd cont de vorbele spuse la adresa lui (ChuckNorrisfacts.com, de exemplu) mi se pare

Citeva reclame extraordinare

Un scurt filmulet, o compilatie a citorva reclame extraordinare, care arata un umor si o imaginatie de zile mari.

China Town de Bucuresti, Romania

Tocmai am observat o reclamă care mi s-a părut suficient de curioasă ca să rămîn suficient de mult prin preajma televizorului: Florin Piersic și niște chinezi. Printre altele, maestrul Piersic spunea că "chinezii invadează Romănia" și că se deschide un China Town în București, Afumați.

Nu știu exact unde-s Afumații ăș

Studiu de caz Tipp-ex: Un vinator impusca un urs

Una dintre locațiile de internet de care m-am "împiedicat" în seara asta (asta) mi-a adus aminte de un videoclip filmuleț de pe youtubue (de fapt sînt 42 de variante diferite, moduri în care se poate continua acțiunea videoclipului original) pe care l-a

Dolf Lundgren versus inorog versus Norton

Una dintre cele mai tari reclame pe care le-am văzut în ultimele zile (chiar dacă am stat foarte puțin în fața televizorului) a fost cea la produsele Norton (antivirus, firewall, etc). Am început să rîd atunci cînd Dolf Lundgren a început să facă pe durul cam în stilul filmelor pe care le tot face de vreo două sau trei decenii (le-am pierdut șirul și nu mă prea te

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.