jocuri

Amnesia: The dark descent

Filmulețul este o prezentare a jocului Amesia, the dark descent. Este primul joc de groază despre care am auzit, dar nu mă miră deloc... este o nișă care se merită explorată. \"\" Filmele de groază (horro) au deja o nișă bine stabilită, de ce nu ar face-o

Zvon pe retea: dezvoltarea lui Duke Nukem Forever

Azi am dat peste un zvon de pe rețea: că este dezvoltat un joc nou din serie Duke Nukem. Din ce-am citit, se va numi Duke Nukem Forever. Zvonul nu a fost confirmat de către Gearbox Software, deși se pare că o versiune demonstrativă va fi distribuită cîndva spre sfîșitul anului.

Pe vremuri obișnuiam să joc Duke Nukem. Parcă a

Distrugeti satul

Cînd aveți timp de pierdut și de omorît niște neuroni vă puteți juca asta. Mult succes.

Just Cause 2 demo

Pare interesant. Voi ce ziceți?

Trailer Brink fortress 2

Pentru jucătorii interesați de așa ceva.

jocuri

God of war III

Dacă vă plac jocurile de calculator atunci cu siguranță veți fi interesați de reportajul ăsta. Este vorba de jocul de pe Play Station (PS3) numit God of War. Acesta a ajuns deja la varianta a treia, va apare curînd și din ce văd în reportaj arată chiar bine. Pagina jocului este aici pentru informații suplimentare.

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

© 2018 Drept de autor Dan-Marius Sabău. Realizat de Supravirtual SRL.

Publish modules to the "offcanvs" position.