Casa Cartii de Stiinta Cluj: concurs de proza

Personal nu mă încîntă deloc cedarea drepturilor de autor pentru o perioadă de 5 ani, mai ales a primilor 5 ani,  și nici despre promovarea "prin toate mijloacele la îndemînă" dar tot vă spun despre concursul pe care l-a anunțat Casa cărții de știință. Este o scrisoare electroni că de știri care a fost retransmisă pe un grup de discuții.

 

La împlinirea a 18 ani de existență editura clujeană CASA CĂRŢII DE ŞTIINŢĂ relansează concursul de manuscrise COLECŢIA DE PROZĂ într-o formulă nouă.

în primul rînd, concursul nu mai este unul exclusiv de debut, se adresează tinerilor prozatori (limita de vărstă: 40 de ani) din toată țara.

Manuscrisele vor fi evaluate de un juriu format din critici literari, membri ai Uniunii Scriitorilor din Romănia. Pe coperta 4 va fi reprodus un text escortă semnat de unul dintre criticii membri ai juriului.

Data limită de predare a manuscrisului: 20 august 2010.

Rezultatele vor fi anunțate pînă la data de 20 septembrie. Termenul de apariție a cărților 15 noiembrie.

Manuscrisele vor fi trimise la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la adresa editurii

Casa Cărții de Ştiință
400129 Cluj-Napoca
B-dul Eroilor nr. 6-8

Manuscrisele vor fi trimise cu font Times New Roman 12 pt/single, în format A4, fără alte detalii de punere în pagină ori setări de format.

Volumele cîștigătoare vor fi editate gratuit și promovate prin mijloacele la îndemînă editurii: librării, site, tîrguri de carte, lansări de carte, presă literară, televiziune etc.

Dreptul de autor va rămîne al editurii pe o perioadă de 5 ani.

Toate cărțile apărute prin Concursul de proză vor constitui Colecția de proză și vor fi numerotate.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează