concursuri

Concurs Blog pentru Basarabia, octombrie 2011

începînd de ieri a început votarea la un concurs nou pe Blog pentru Basarabia.ro în care se oferă 500 de euro pentru cel mai bun articol despre Chișinău. Am înțeles că a fost ceva problemă și că votarea propriu zisă a început în urmă cu cîteva minute. Din ce-am văzut s-au strîns deja cîțiva doritor

Soacra, concursul si chestionarul despre blugi

Azi am auzit că Soacra.eu organizează un concurs cu premii în bani pe care îl promovează cu ajutorul colegilor din Clubul Blogerilor de pe facebook. Concursul se desfășoară în perioada 20 Iulie – 9 August 2011, iar rezultatele se vor afișa în perioada 10-12 August 2011 pe blog

Roblogfest 2011

Anul acesta am fost complet paralel cu Roblogfest-ul, tot ce-am aflat este că a avut loc zilele astea (mă refer la votare + premierea de ieri). Despre participare nici măcar nu s-a pun problema, chiar dacă aș fi avut timp și chef să mă ocup în vreun fel de așa ceva.

Dacă vă interesează rezultatele le puteți afla aici.<

Casa Cartii de Stiinta Cluj: concurs de proza

Personal nu mă încîntă deloc cedarea drepturilor de autor pentru o perioadă de 5 ani, mai ales a primilor 5 ani,  și nici despre promovarea "prin toate mijloacele la îndemînă" dar tot vă spun despre concursul pe care l-a anunțat Casa cărții de știință. Este o scrisoare electroni

Concursul RoBlogfest 2010

Ieri seară s-au ales cîștigătorii concursului RoBlogfest 2010. Mai jos sînt primele 3 locuri dintre finaliștii și numărul de voturi care le-au asigurat victoria. Sursa este aici.

Categoria Personal si Infotainment

Secțiunea Blog Colecti

Concurs hotnews Gindeste in afara cutiei

Hotnews și secțiunea sa "Gîndește în afara cutiei" (sau "Think outside the box" cum le place să spun în mod normal deși limba oficială a țării este în continuare doar romăna, nu s-a adăugat și cea engleză) au pornit un concurs nou. Informațiile despre el se găsesc aici.

Ca să participați la el trebu

Snowcross la Stina de Vale, Bihor

La acest sfîrșit de săptămînă a fost organizat primul concurs legal de snowcros la Stăna de Vale prin Federația Romănă de Motociclism. Organizatorul este Clubul Sportiv Vik Power Arad, iar denumirea competiției este "Emfexterm Izvorul Minunilor". Lungimea traseului este de 10 km, startul s-a dat din fața Hotelului Iadolina, în manșa I.

Taxa de participare a fost de 100 euro, c

Concursuri pe cabral.ro: Iarna 2009-2010 in Romania.

Astăzi Cătălin Pop mi-a zis despre cîteva dintre fotografiile pe care le-a înscris în concursul de pe pagina lui Cabral și imaginea care a fost inclusă într-unul din mesajele acestuia. Este prima oară cînd aud despre concursurile lui Cabral, dar este o idee interesantă, mai ales că am văzut imaginile partic

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.