melodii

Yodelice - Familiar fire

Sau, cu alte cuvinte, există viață după dragoste? Cel puțin de asta îmi aduce amine melodia alăturată, e doar o încercare de a oferi un răspuns.

Familiar Fire
Blazing the ashes of my pain
Feelings unwired
My frozen blood runs free again

IceJJFish - On the floor

înainte de a vă oferi melodia asta pentru a fi ascultată haideți să vă spun la ce poate fi folosită:

  • tortură
  • crearea unei imagini de tip dur (cînd am început să-l ascult cu boxele deschise au început să-mi bată vecini în pereți și să urle că cheamă poliția pentru că tocmai omor pe cineva)
  • distrugerea de echipamentele electronice (era să-mi ”omoare” boxe

Cezar - It`s my life

Nu pot spune că am urmărit finala Eurovision 2013 de aseară, cele cîteva secvențe pe care le-am surprins nu contează prea mult. Așa că nu pot spune ce anume a avut melodia asta în plus sau diferit față de restul... dar Cezar a ajuns să reprezinte Romănia la concursul care va avea loc în Suedia în 18 mai.

De asemenea, nu o pot pune nici

Sucker Punch - Soundtrack Sweet Dreams

A trebuit să caut pe imdb pentru a afla informații suplimentare despre Sucker Punch, un film apărut în 2011 despre o fată instituționalizată de tatăl vitreg abuziv... pînă în urmă cu cîteva minute nu auzisem de el

Connect-R - Vara nu dorm

Cel puțin pentru moment insomniile lui Connect-R nu s-au încadrat ca melodie a zilei și e foarte probabil să nu devină vreodată așa. Am ezitat să o pun la întrebarea zilei sau orice altceva pentru că am să vă pun o întrebare: cum se face că melodia asta a devenit atît de populară? Ce anume "vedeți" la ea?

Opera Group Project - Orchestral

Concertul a avut loc în salina Turda, județul Cluj, în cursul acestui an. Se spune că vor cînta și în Oradea curînd.

Gandalf - Echoes from ancient dreams

O melodie foarte relaxantă și niște imagini magnifice...

Beyonce - Run the world (girls)

Pot spune că (cel puțin într-o anumită măsură) îmi place videoclipul, dar melodia este pur și simplu jalnică. Totuși și-a atins scopul: are 43.900.559 de accesări pe youtube. Marca "Beyonce" se vînde încă și pe bani buni.

 

 

Girls, we

O-Zone - Dragostea din tei

N-aș putea spune că melodia asta este o melodie a zilei, dar mi-a atras atenția cînd am auzit refrenul în ultimul episod (adică cel difuzat săptămîna asta) din Stargate Universe....  melodii

Frank Sinatra - Strangers on my flight

Adică, cu alte cuvinte, o reeditare a unei melodii cunoscute a lui Frank Sinatra: Străini în noapte (Strangers in the night). Acum se numește Străini în cursa mea cu avionul (Strangers on the flight).... iar versurile (în limba engleză) urmează.

melodii

Se cauta o melodie: Send me an angel

O bună prietenă mi-a cerut ajutorul în legătură cu o melodie. Este vorba de "Send me an angel", dar nu este nici a lui Real Life și nici Scorpions. în continuare sînt versurile cautate (melodia conține aceste versuri):

Send me an angel...
Do you believe in
Heaven above?...
Do you believe in Love?
Don't tell a lie
Don't force the truth...
On my dea

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.