imagini

Desene cu nisip și aur

Probabil că dacă tu și cu mine ne-am apuca să desenăm pe o pînză lipicioasă folosind nisip (mai întîi nisip negru, apoi alb) ar ieși ceva ce n-ar fi bun nici să fie pus pe foc (n-am deloc talent la desen, iar tu nu poți să-mi compensezi cele două mîini stîngi). Tim Bengel nu poate spune același lucru, și aș adăuga foarte ușor ”din fericire” pentru că desenele pe care le creează arată foarte bine. Mai multe informații despre el și operele sale de artă găsești aici.

Bucurestiul vechi in imagini

Nu sînt bucureștean, dar mă pasionează istoria. Imaginile vechi, cu lucruri care între timp au dispărut sau s-au schimbat, imagini care ilustrează o atmosferă demult pierdută, fac parte din istorie. Cineva a avut ideea excelentă de a prezenta pe flickr imagini ale Bucureștiului de altă dată aici: http://www.flickr.com/photos/3

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.