Mesajul pe care l-am auzit ceva mai devreme este unul corect (ba mai mult: votul unui grup mare de oameni informați este o armă periculoasă în politica oricărei țări), dar președintele în funcție o comite din nou: speră că poate produce suficientă emoție încît să convingă acel grup mare de oameni să meargă duminică să voteze.

Problema e că în ultimii doi ani cantitatea de emoție produsă de Klaus Iohannis este una neglijabilă (epsilon, dacă ar fi să folosesc un termen din matematică). Mai mult: nu întotdeauna a fost o emoție bună. A cîștigat alegerile pentru că Victor Ponta a stîrnit o emoție mult mai intensă decît el, iar de atunci n-a prea strălucit. A avut cîteva momente bune, dar asta nu-l face un om popular, generator de emoție pozitivă și stimulantă.

Nu pot oferi un alt îndemn, dar măcar nu am pretenția (și nici măcar speranța) că vă voi emoția atît de profund încît nu puteți sta liniștiți pînă ce ștampilați hîrtiile alea duminică. E doar un alt îndemn. Mergeți la vot. Votați cum vă convine cel mai bine.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 0
PoorBest  
Klaus Iohannis: mergeți la vot - Dan-Marius Sabău - articole diverse: 0 out of 5 based on 0 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.