Mircea Badea chiar el devine Mircea Podea chiar el

Nu știu ce e în capul lui Mircea Badea ”chiar el” (și nici nu-s prea dornic să aflu), dar e a doua oară cînd intră în ring cu un multiplu campion la Muay Thai, Teodor „Tedi” Constantin. El, Mircea, fiind paralel cu sportul ăla. Și, așa cum e de așteptat, a luat-o din nou în freză.

În noiembrie 2014 a rezistat ceva mai mult (decît cele 5 secunde de ieri), dar asta-i altă poveste. Ceea ce mă interesează este în momentul de față e valul de miștocăreală de ieri (cred că și azi încă mai avem parte pe Facebook) care-l are ca subiect pe Mircea Badea. Aș zice mai degrabă că-i refulare, nu neaparat bucurie. Toată lumea știe deja cine e Mirciulică și ce tîmpenii spune de ani buni, dar prea puțini s-au oferit să-i bage mințile în cap. Iar acum, cînd se întîmplă, lumea jubilează.

Din punct meu de vedere Mircea Badea chiar el devine Mircea Podea chiar el și cu asta am cam încheiat subiectul. Nu pot să mă bucur pentru că un bulangiu a căpătat ceea ce merită, dar nici nu mă plîng de asta - dacă n-are suficient discernămînt (n-are nici în studioul Antena 3, dar asta-i altceva) e de așteptat să pățească chestii din astea.