Condamnarea lui Liviu Dragnea și bucuria din Piața Victoriei

Sentința de ieri, în care Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman a făcut deja înconjurul lumii civilizate, a declanșat o adevărată furtună de declarații, atît din partea politicienilor cît și din partea judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție (care le-a reamintit politicienilor că justiția se face doar în sala de judecată, nu la tembelizor, pe stradă sau pe Facebook).

Peste 7.000 de oameni au ieșit în Piața Victoriei din București aseară, bucurîndu-se că un infractor a fost condamnat din nou. A fost o victorie, dar războiul e departe de a fi terminat: Liviu Dragnea e încă (președinte PSD și președinte al Camerei Deputaților (deși starea aia s-ar putea să se schimbe în următoarele ore), PSD-ul e încă la putere și, foarte probabil, va continua asaltul împotriva independeței Justiției din România.

Fiți pregătiți să ieșiți din nou în stradă, să protestați, de cîte ori nevoie în următoarele săptămîni și luni. De preferabil fără violență. Dacă sînteți provocați încercați să nu răspundeți. Anul ăsta al centenarului este decisiv pentru viitorul țării, nu-i lăsa pe alții să decidă în locul tău.

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează