Dacă copilul tău se plînge că i s-a stricat jucăria preferată și e făcută din plastic îți va fi mai ușor să îl / o oprești să mai plîngă după ea: spune-i că va fi reciclată în alte jucării sau chestii faine (de care se va putea bucura mai tîrziu). Iar dacă îi / o  convingi să se implice în reciclarea ei cu atît mai bine.

Vanessa Yuan și Joris Vanbriel au pus bazele ecoBirdy, o companie care reciclează jucării vechi și le transformă în mobilă pentru copii tocmai pentru a reduce risipa de obiecte plastice. Compania colectează jucăriile din școli și centrele de reciclare, le sortează (scoțîndu-le bateriile sau alte elemente potențial periculoase) și le transformă în alte obiecte practice. Mai multe informații găsești pe site-ul lor.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Jucării vechi transformate în mobilă pentru copii - Dan-Marius Sabău - articole diverse: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.