Sau cum să-ți schimbi bacteriile din interiorul corpului. A nu se fac acasă! Iar dacă, totuși, te gîndești să repeți experimentul pe cont propriu ar fi bine să fii conștient de riscuri.

Corpurile noastre conține o mulțime de bacterii, în interior (intestine, de exemplu) și în exterior (pe piele). Cu o parte am ajuns să conviețuim într-o simbioză aproape perfectă, altele nu vor decît să supraviețuiască parazitîndu-ne aproape perfect. Partea proastă e că războiul dintre ele se duce zi de zi, pentru tot restul vieților noastre.

După o viață de probleme intestinale, în anul 2016, Josiah Zayner, un fost cercetător în biologie sintetică de la NASA s-a cazat în camera unui hotel. De-a lungul a 4 zile a condus un experiment riscant pe el însuși încercînd să-și modifice bacteriile din organism. Gut Hack (hack-ul intestinal) este un documentar scrut produs de Kate McLean și Mario Furloni încercînd să documenteze încercarea lui Zyaner de transpalentare a florei microbiene.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Bio-hacking experimental - Dan-Marius Sabău - articole diverse: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.