Cum îți dai seama că o comunitate are probleme? Faptul că tot mai multă lume caută să evadeze din cotidian, să uite măcar pentru cîteva ore problemele curente, ar trebui să-i facă pe unii să pună cîteva întrebări bine țintite.

Pe vremuri oamenii aveau la dispoziție alcoolul și poveștile altora (iar religiile și tradițiile locale sînt pline de asemenea povești), plus cele cîteva substanțe halucinogene specifice zone. Acum au la dispoziție cărți și filme, iar americanii au constuit o întreagă industrie bazată pe evadarea din cotidian. Asta n-ar fi chiar atît de rău (imaginația trebuie stimulată cumva, nu?) dar în momentul în care tot mai multe filme proaste (sau filmele tot mai proaste, cum ar fi Black Panther) ajung să bată recordurile de încasări întrebările din primul paragraf revin.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Evadarea din cotidian, tot mai comună - Dan-Marius Sabău - articole diverse: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.