Mi s-a spus că răul de mișcare îți cam întoarce stomacul pe dos și-ți provoacă alte cîteva senzații neplăcute de care abia aștepți să scapi (mai ales cînd ești foarte sensibil la așa ceva și fiecare drum mai lung este un adevărat chin). Iar atunci cînd mișcarea e mult mai rapidă și mai sînt factori care agravează senzațiile (cum ar fi de exemplu ceața) obții ceva ce n-ai dori nici celui mai mare dușman.

Atunci cînd ești la nivelul solului senzațiile pot fi ținut relativ ușor sub control: îți golești stomacul, iei cîteva pastile, faci o pauză pînă îți revii etc.  Însă atunci cînd ești pe orbita planetei, îmbrăcat în costum de cosmonaut, senzația de rău de mișcare e mai greu de controlat. Probabil că nu vei ajunge prea repede acolo (dacă vei ajunge vreodată), dar măcați poți profita de antrenamentul specific al astronauților pentru a-ți ține sub control (măcar parțial) reacțiile interne ale organismului.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Antrenament anti-vomit - Dan-Marius Sabău - articole diverse: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.