Ținînd cont că încă nu avem o tehnologie care să producă echipamente ce se repară singure, tot oamenii trebuie să se ocupe de întreținerea și reparația lor.

Iar la bordul Stației Spațiale Internaționale, în lipsa unor specialiști care să se ocupe doar de așa ceva, tot astronauții sînt cei ce se ocupă de echipamentele stricate. Și trebuie pregătiți pentru așa ceva cu mult înainte de a ajunge pe orbita Terrei pe motiv că ar fi cel puțin jenant să te apuci să citești documentația și să vezi ce fir ajunge unde în timp ce rămîi fără aer sau stația ți se dezmembrează sub cur în timp ce arde-n atmosferă.

Și probabil că tocmai de aceea nu va exista prea curînd un al doilea român care să ajungă în cosmos: nu avem oameni pregătiți pentru așa ceva. Chiar dacă România face parte din Agenția Spațială Europeană și avem o organizație națională de profil.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Reparații și întreținere la bordul Stației Spațiale Internaționale - Dan-Marius Sabău - articole diverse: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.