Am crescut cu stiloul și pixul în mînă (în vremurile de demult, înainte de apariția calculatoarelor în pe la noi scrisul de mînă era singura metodă prin care ne puteam scrie memoriile în sălile de clasă și temele de acasă), dar în ultimele decenii le-am înlocuit tot mai mult cu tastele calculatorului pe motiv că programarea nu se prea poate face cu unelte de scris. Sau, cel puțin, nu este o metodă la îndemînă.

Nu pot spune că regret acea perioadă: unii spun că scriindu-ți lecțiile pe hîrtie ajungi să reții mai multe informații decît dacă le-ai tasta. Creierul le procesează diferit și vei reține cîte ceva, chiar dacă nu-ți place prea mult materia respectivă.

Le-aș da dreptate: nu mi-a plăcut niciodată prea mult chimia (am ajuns la informatică doar pentru că știam deja prea multă muzică și nu vroiam să mă apuc de chimie), dar am reținut doar ”prostiile” și chestiile nesemnificative din ce-am învățat în școală. Iar scrisul a avut o influență în acest sens.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Scris de mînă sau tastare? - Dan-Marius Sabău - articole diverse: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.