La final de an 2017

2017 a fost un an cît se poate de plin, cu bune și rele, cu chestii trăznite și chestii normale, dar n-a fost un an tocmai rău. La finalul lui vreau să vă urez cîteva lucruri:

  1. un an viitor cît mai bun și cît mai plin. Nu îți urez unul fericit, pentru că dacă e bun și plin de activități fericirea vine singură. De obicei. Mai ales dacă n-ai pretenții.
  2. un an 2018 cît mai informat. 2017 a fost anul dezinformării, în care s-au împrăștia la greu informații incomplete și o grămadă de tîmpenii. Nu îți urez să vă vină mintea la cap, ci doar să te informați cît mai bine despre subiectele pe care le dezbați. Dacă ai materie cenușie în bostan în locul tărîțelor obișnuite mintea aia (cea de pe urmă) o să vină singură.
  3. dacă tot ieși în stradă să protestezi, îți urez să cît mai mult timp liber. Degeaba ieși seara și la sfîrșit de săptămînă la o plimbare în grup prin oraș că nici dracu nu mai e pe la parlament / guvern / sediu de partid / primărie / prefrectură / etc. Mai bine ieși și protestează în timpul zilei cînd e lume acolo. Cum să protestezi? Informează-te (vezi punctul 2).
  4. cîți mai multe întîlniri cu prietenii în ”offline” și cît mai mult sport. Pe motiv de punctul 1.

Pînă la anu vreau să-ți mulțumesc că ești încă pe aici și să-ți ofer cîteva amintiri din viitor, ajunse din greșeală în anul 1987.