Ar cam fi și timpul: noua politică a spațiului cosmic (actul a fost semnat ieri de Donald Duck Trump) îndeamnă agenția spațială nord americană (NASA) să lucreze cu partenerii internaționali și comerciali pentru a trimite oameni pe Lună ca etapă a trimiterii de astronauți pe Marte.

Pauza a fost cam mare (cîteva decenii), iar situația s-a schimbat considerabil: nu doar politic și economic, dar și (mai ales) tenologic. Acum oamenii au la dispoziție roboți care să-i ajute (chiar dacă, pentru moment, e vorba de un ajutor limitat), imprimante 3D pentru fabricarea de componente, Inteligență Artificială ca suport.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Astronauți din nou pe Lună? - Dan-Marius Sabău - articole diverse: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.