Partea mai puțin plăcută a unui număr de telefon mai mult sau mai puțin public sînt apelurile pe care le mai primesc ocazional pentru oferte diverse. Unii gigei devin sîcîitori atunci cînd insistă deși nu-s interesat de ce anume oferă (foamea e mare, iar nesimțirea e cruntă), alții-s oarecum amuzanți (oferind programe de facturare pentru teste unei companii de programare care și-a făcut propriul script pentru facturare și are în planuri ceva mai mult decît atît). Iar unii devin de-a dreptul epici.

Dar hai să zicem că pentru moment nu vreau să dau exemple. Am doar o întrebare: de ce nu te informezi un pic înainte de a suna? O banală căutare pe internet îți poate oferi mai multe informații despre persoana pe care ești pe cale să o apelezi. Asta nu e o garanție că o să fie sau nu interesată de ceea ce oferi, dar îți poate spune măcar cîteva chestii generale.

Una dintre ele este, clar, capacitatea de a-ți face oferta cunoscută întregii lumi vorbitoare de română și engleză atunci cînd faci o prostie. Dacă poți găsi acest articol 0743-539203 cu siguranță vei găsi și reacția respectivă.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Celor care fac oferte telefonice - Dan-Marius Sabău - articole diverse: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.