Atunci cînd unele articole merg mult prea departe efectele pot fi destul de neplăcute pentru site-urile care le găzduiesc, iar cazul Daily Stormer este un bun exemplu în acest sens. GoDaddy, compania care l-a găzduit, i-a oferit ieri un răgaz de 24 de ore să se mute la altă companie, iar Google, compania la care a ajuns, a renunțat la site.

Iar reacția este perfect normală: uneori e necesar să-ți cenzurezi un pic vorbele și să nu spui / scrii chiar tot ce-ți trece prin cap (ține de bun simț și respectul adresat celor din jur). Dacă nu o faci au alții grijă să o facă pentru tine.

Site-ul Daily Stormer aparține(a) unei organizații ce militează pentru supremația albilor, iar duminică a publicat un articol obscen la adresa lui Heather Heyer, femeia care a fost ucisă sîmbătă în Charlottesville după ce un bărbat a intrat cu mașina în mulțime. Grupul protesta împotriva Unite the Right.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Efectele libertății nemoderate de exprimare - Dan-Marius Sabău - articole diverse: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.