Unii ar putea spune că ”realitatea” nu-i decît experiențele pe care le împărtășim cu ființele din jurul nostru, alea puține cîte sînt, și că oamenii au tendința să-și producă propriile lor realități alternative.

Unul dintre cele mai evidente exemple este America, locul în care oamenii sînt liberi să creadă în orice doresc, indiferent cît de adevărat / real / fundamentat este sistemul lor de credințe. Dar nu există nici o diferență între americani și români (de exemplu) din punctul ăsta de vedere: avem și noi o grămadă de oameni care trăiesc în realitatea lor aparte, diferită de a noastră și o mulțime de subiecte în jurul cărora să-și stoarcă bruma de minte ce le-a rămas. Religia, veganismul, vaccinurile, etc.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Lumea dintr-o realitate diferită - Dan-Marius Sabău - articole diverse: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.