Acum aproape două luni o navă rusească a fost scufundată în Marea Neagră de către o navă de transport încărcată cu oi românești. Recent un distruător american s-a lovit cu o navă comercială aproape de coastele Japoniei (la 56 de mile marine de Yokosuka) și a fost avariat - 7 membri ai echipajului au fost dați dispăruți.

Nava comercială a scăpat aproape neatinsă. N-am idee ce transporta în containere, dar dacă se află că acolo se găseau măcar cîteva oi românești situația ar trebui să dea nițel de gîndit.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Distrugător american avariat de o navă comercială - Dan-Marius Sabău - articole diverse: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.