Ai zice că o informare cît mai detaliată și mai din timp despre vreme, despre zona prin care treci, a lucrărilor ce pot avea loc acolo și a obiceiurilor celorlalți șoferi ar trebui să te ajute să eviți blocajele din trafic, nu? Și este în mare măsură adevărat: de foarte multe ori te ajută.

Dar nu întotdeauna. Nu cînd tu ești problema, șoferul din spatele volanului aflat într-un autovehicul în mișcare: condusul natent sau aiurea, fără să ții cont de restul participanților la trafic, sau chiar fără să ții cont de regulile de circulație pot crea probleme.

Partea bună: există și soluții. Chiar dacă nu-s implementate peste tot sau de-abia acum începe să fie pusă la punct tehnologia mașinilor care se conduc singure.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Cum să eviți blocajele în trafic - Dan-Marius Sabău - articole diverse: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.