diverse

Fără apărare #faraparare

Un film de scurt metraj realizat de USLIP Iași. E vorba despre relațiile dintre profesori, elevi și părinții acestora în România anului 2019 și se spune că nu e ficțiune, e inspirat din cazuri reale.

Reportajul Recorder la mitingul PSD de la Iași: Ne urîm și asta e tot ce mai contează

Sau, cu alte cuvinte, cam asta e atitudinea românilor față de alți români indiferent de grupul din care fac parte (pro-PSD, anti-PSD, tînăr, pensionar, migrant, manelist, etc). Dragnea a ajuns să fie cunoscut ca acel politician român de după 1989 care și-a umflat singur traficul prin fața scenei deși săracii au fost deturnați de bancnotele de 1 leu aruncate din public (nu comentez gestul pe motiv că-i o mizerie, doar îl observ).

Patriotismul este ultimul refugiu al ticăloșilor

Sau, cu alte cuvinte unele lucruri nu se schimbă niciodată. Citatul din titlul îi aparține lui britanicului Samuel Johnson (1709-1784) și l-am întîlnit întîmplător azi dimineață în cartea pe care o citesc acum.

Cu bicicleta prin oraș

Oarecum cei de la The Guardian au dreptate: nu am văzut prea mulți bicicliști neglijenți sau tupeiști prin oraș (cea mai mare parte-s politicoși, cel puțin prin Oradea), dar regulile par să fie un pic cam ușor de îndoit sau aproape inexistente pentru unii dintre noi.

Privind spre Lună și spre Marte

NASA și-a făcut deja planurile de a trimite (din nou) nave pe Lună și pe Marte și acționează în acest sens: pe primul corp ceresc intenționează să și rămînă pe al doilea vrea să-l exploreze ceva mai în detaliu decît pînă acum.

Alege-ți viitorul - alegerile euro-parlamentare 23-26 mai 2019

Acum 3 zile Parlamentul European a lansat un videoclip de promovare / încurajare a participării la vot.

Lucifer, îngerul decăzut

Mai sînt vreo două săptămîni pînă cînd Lucifer se întoarce în sezonul 4, iar dacă tot trebuie să aștepți pînă atunci ce-ar fi să afli mai multe despre mitologia iudeo-creștină? Soțua lui Dumnezeu a plecat într-un alt Univers, Cain a dispărut și el din peisaj doar pentru a-i lăsa loc Evei.

Fizicianul Cristian Presura despre Dumnezeu și extratereștri

Interviul a fost realizat anul trecut pentru Hotnews de Clarice Dinu, Ionuț Baias dar numai acum am aflat de el.

Cei 500 de mii de pakistanezi, o potențială problemă de sănătate

Una dintre știrile de ieri spune că România vrea să aducă un milion de muncitori din mai multe state din Asia pe motiv că ne lipsește cam același număr de angajați din mai multe domenii.

Doamna de la sînge din Bîrlad

Acum vreo 2 ani am donat constant sînge (o dată la 70 de zile, conform regulamentului) așa că subiectul mă interesează chiar și acum. N-am ajuns pe la centrul de transfuzii din Oradea în ultimul timp dar asta nu înseamnă că nu îndemn oricare persoană sănătoasă să meargă să doneze (poate o faci și tu).

O discuție despre roboții sexuali

Un subiect de interes ținînd de cont de modul în care evoluează tehnologia actuală. Industria jucăriilor sexuale e una bănoasă, este aproape inevitabil ca roboții sexuali să devină o adevărată modă (sau un trend, dacă preferi englezismele) în următorii ani.

Despre sandwich-urile din Londra

N-o să înțeleg probabil niciodată de ce bucătarul Max Halley nu pune brînză într-un sandwich (cred că ține mai mult de preferințe), dar măcar pune orice altceva așa că nu-i tocmai rău.

Observînd norii cu ajutorul aplicației GLOBE Observer

Norii sînt o componentă majoră a sistemului prin care Terra reflectă, absoarbe și împrăștie lumina solară și radiațiile infraroșii, iar asta afectează modul în care energia (luminoasă și termică) străbate atmosfera terestră.

Românii și educația financiară

Cei de la Recorder au realizat un material despre români și educația financiară arătînd cîteva metode simple cum să eviți greșelile care te aduc la sapă de lemn.

Dansînd la Arabii au talent 2019

Nu urmăresc emisiunile cu Națiunile Au Talent, oricare ar fi națiunea respectivă, pe motiv că nu mă interesează formatul ăla de emisiune.

Adevărul necomplicat al sexualității feminine

Fie că vrei să fii cu adevărat împlinită (inclusiv sexual), fie că vrei să-ți faci partenera fericită (inclusiv în pat și pe unde apucați s-o faceți) subiectul ar trebui să fie de interes.

Sistemul metric versus sistemul imperial

Se spune că matematica este limbajul universal pentru că reduce cam totul la un numitor comun. Însă în viața de zi cu zi măsurătorile pe care se bazează matematica aia (adică situațiile în care o aplici în activitatea cotidiană) valorează la fel de mult ca formulele utilizate.

Ce-au căutat femeile pe Pornhub în 2018

Bine, bine, Pornhub a făcut public (din nou) un raport destul de detaliat despre ce caută femeile din lume cînd vine vorba de pornografie (raport care a fost publicat săptămîna trecută, cu ocazia zilei de 8 martie).

10 metode de a dispărea

Nu știu dacă sau ce motive ai să dispari de pe hartă (să rupi contactul cu familia, prietenii, viața de pînă acum), dar dacă te bate gîndul să faci așa ceva ți se oferă cîteva sugestii mai mult sau mai puțin potrivite pentru realitatea românească.

Cică votul tău contează, inclusiv în 26 mai

Prima oară l-am văzut pe Facebook (încărcat de Rareș Bogdan și redistribuit de cîteva ori pînă să ajungă la mine, la mîna a treia sau a patra, probabil), apoi l-am căutat pe YouTube pentru că am ceva de comentat despre filmulețul ăsta.

Subcategorii

diverse - Melodia zilei

diverse - mesaje nesolicitate

diverse - Urari

diverse - Mofturi

diverse - Colaborare

diverse - concursuri

diverse - jocuri

diverse - Criminalitatea informatica

diverse - erori gramaticale

diverse - reclame

diverse - Investitii

diverse - IT-internet-TI

diverse - amuzante

diverse - artisti

diverse - imagini

diverse - melodii

diverse - Povesti istorice

diverse - parodie

diverse - funny

diverse - vinzari

diverse - cugetarea zilei

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.