Diseara ma duc la o nunta

Vouă vă place să mergeți pe la nunți? Eu am de mers la o nuntă diseară, aproape am și uitat cum e să fii pe la nuntă de cînd am fost ultima oară. Cred că au trecut vreo doi ani de cînd am fost ula ultima nuntă... invitații am mai primit în acest timp dar am cam ezitat să merg.

Nu e vorba că nu mă simt bine la petreceri, dar nu- mi place să fiu îmbrăcat la costum și să port în picioare pantofii ăia pentru costum. Dacă ar fi să mă duc în pantaloni scurți, tricou și ceva Nike sau Adidas ar fi pur și simplu perfect. M-aș simți mult mai în largul meu.

în plus, de-a lungul ultimilor 15 ani am observat o statistică un pic îngrijorătoare: cam toate nunțile la care am fost s-au terminat cu divorțuri. Așa, pe loc, pot să enumăr lejer vreo 10 cupluri care au divorțat după ce m-am dus la nunțile lor. Ar mai fi vreo 3-4 cupluri despre care nu mai știu mare lucru (adică nu știu dacă mai sînt căsătoriți sau nu - că despre asta e vorba, nu?)... dar nu m-ar mira ca și aceștia să facă pasul în curînd (dacă nu cumva l-au făcut deja). Sînt sigur că există și alte motive pentru divorțuri în afara prezenței mele pe la nunți, dar statistica este împotriva mea.

Voi ce ziceți? Să mă duc diseară la nuntă? M-ați invita la nunta voastră știind că prezența mea v-ar asigura un divort?