De reținut

Nume întreg: Dan-Marius Sabău Dan-Marius, data nașterii 22 mai 1978, in Oradea, România, Terra.

De ce doar dan-marius.ro? De ce nut dan-marius-sabău.ro (mai ales că în ultimul timp se pot rezerva domenii cu diacritice) sau orice altă combinație de litere? Pentru că sînt cele două prenume pe care mi le-au oferit părinții. De obicei în folosesc doar pe primul, dar pe internet am tendința de a le folosi pe amîndouă.

Sînt programator de meserie (am început în școală, am continuat cu Java și dezvoltare aplicații web în php, mysql, CSS, javascript) dar îmi place și să scriu. Combinația celor două a avut ca rezultat acest site: la început a fost creat manual, dezvoltat așa pentru cîțiva ani, apoi l-am mutat în Joomla după ce că am început să dezvolt componente și module pentru CMS-ul respectiv.

Dezvolt aplicații și pagini web pe bani, nu ezita să mă contactezi dacă ai idei și ai nevoie de cineva cu experiență.

De ce atît de multe articole pe această pagină? Pentru că, în afara dezvoltării de aplicații, îmi place să scriu text - am început cu literatura științifico-fantastică cu mult timp în urmă și apoi am continuat cu alte idei și subiecte, voi continua să scriu cît mai mult și cît mai desc în funcție de posibilități. Așa că stai prin preajmă, vei găsi chestii interesante de citit sau de urmărit.

Alte informații utile:

- în anul 1996 am absolvit liceul „Emanuil Gojdu” din Oradea, secția de informatică. Pe vremea aia era liceu, nu colegiu național, și se făcea școală mai bună ca acum, dar astea-s detalii.

- în anul 2001 am absolvit facultatea de electrotehnică și informatică la universitatea din Oradea, departamentul Calculatoare.

- în decembrie 2001 am început să practic Kendo în Timișoara, apoi am continuat în Oradea.