Nume întreg: Dan-Marius Sabău Dan-Marius, data nașterii 22 mai 1978, in Oradea, România, Terra.

De ce doar dan-marius.ro? De ce nut dan-marius-sabău.ro (mai ales că în ultimul timp se pot rezerva domenii cu diacritice) sau orice altă combinație de litere? Pentru că sînt cele două prenume pe care mi le-au oferit părinții. De obicei în folosesc doar pe primul, dar pe internet am tendința de a le folosi pe amîndouă.

Sînt programator de meserie (am început în școală, am continuat cu Java și dezvoltare aplicații web în php, mysql, CSS, javascript) dar îmi place și să scriu. Combinația celor două a avut ca rezultat acest site: la început a fost creat manual, dezvoltat așa pentru cîțiva ani, apoi l-am mutat în Joomla după ce că am început să dezvolt componente și module pentru CMS-ul respectiv.

Dezvolt aplicații și pagini web pe bani, nu ezita să mă contactezi dacă ai idei și ai nevoie de cineva cu experiență.

De ce atît de multe articole pe această pagină? Pentru că, în afara dezvoltării de aplicații, îmi place să scriu text - am început cu literatura științifico-fantastică cu mult timp în urmă și apoi am continuat cu alte idei și subiecte, voi continua să scriu cît mai mult și cît mai desc în funcție de posibilități. Așa că stai prin preajmă, vei găsi chestii interesante de citit sau de urmărit.

Alte informații utile:

- în anul 1996 am absolvit liceul „Emanuil Gojdu” din Oradea, secția de informatică. Pe vremea aia era liceu, nu colegiu național, și se făcea școală mai bună ca acum, dar astea-s detalii.

- în anul 2001 am absolvit facultatea de electrotehnică și informatică la universitatea din Oradea, departamentul Calculatoare.

- în decembrie 2001 am început să practic Kendo în Timișoara, apoi am continuat în Oradea.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
De reținut - Dan-Marius Sabău - Despre mine: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.