Vizitînd Alba Iulia cu ajutorul primăriei #Oradea

Ce planuri ai pentru 1 decembrie 2018? Pentru că cei de la primăria Oradea își fac deja planuri de călătorie pînă în Alba Iulia: orădenii care n-au mașini personale vor putea lua un tren special CFR pînă acolo și înapoi (via Cluj Napoca).

Deplasarea, cunoscută ca Marșurile spre Alba Iulia la Centenar, este organizată de primărie în colaborare cu Asociația Națională Cultul Eroilor ,,Regina Maria" - Filiala Bihor și cu alte asociații și fundații cultural patriotice locale. Plecarea din Oradea va avea loc în 1 decembrie, ora 01:00, iar întoarcerea din Alba Iulia se va face în 2 decembrie, ora 02:00.

Primăria Oradea asigură o sumă din bugetul local, iar diferența va fi suportată de către participanți. Participanții au două opțiuni de rezervare:

  • deplasarea cu vagon tip clasa a II-a, contribuția acestora fiind de 90 de lei/persoană
  • deplasarea cu vagon tip cușetă, contribuția acestora fiind de 150 de lei/persoană

Cei care doresc să participe la festivitățile organizate de Ziua Națională la Alba Iulia în cadrul acestui marș au posibilitatea de a achita sumele la oricare din ghișeele de încasări din Piramida Primăriei Oradea. La achitarea prețului bilentelor veți primi o chitanță ca dovadă a rezervării locului și veți fi înscriși într-o bază de date, urmînd ca numărul locului să fie stabilit și comunicat ulterior. Pentru a primi informații ulterioare despre deplasare să comunicați la casierie datele de contact, inclusiv numărul de telefon.

Înscrierile se fac în perioada 30 iulie - 12 octombrie 2018 la ghișeele de încasări din cadrul Primăriei Oradea după următorul program de lucru cu publicul: în zilele de luni pînă joi între orele 8:00 - 18:00, în ziua de vineri între orele 8:00 - 15:30.