Ceva mai devreme am început să-mi caut un scaun confortabil (în locul celui folosit în curent care dă ceva semne de uzurp) în care să stau cu laptopul în brațe și să lucrez de zor, ceva de genul ăstuia, dar nici chiar așa. Probabil că știți deja, dar în momentul în care stai cu zecile de ore pe săptămînă, în fiecare săptămînă, în fața calculatorului ai nevoie de o poziție cît se poate de confortabil pentru a nu înțepeni (la propriu) și pentru a nu-ți anchiloza cam toate părțile importante ale corpului.

Monstrișorul ăsta de mai jos e mai mult decît m-aș aștepta de la un scaun, ceva la care prima reacție este să întrebi ”da' sex oral face?”. Acum doi ani, cînd a fost lansat, costa 6200 de dolari, așa că ar fi cazul să te satisfacă din toate punctele de vedere dacă ți-l iei,

Cu 3 monitoare cu dimensiuni între 19" - 24" și sunet Bose, cu corpul într-o poziție destul de confortabilă, lucrul ar trebui să fie cu spor, indiferent dacă e vorba de programare, scris de articole sau mult îndrăgitul joc de calculator, nu credeți?

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Emperor 1510, scaunul stație de lucru pentru programatori - Dan-Marius Sabău - Cumparaturi: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.