Emperor 1510, scaunul stație de lucru pentru programatori

Ceva mai devreme am început să-mi caut un scaun confortabil (în locul celui folosit în curent care dă ceva semne de uzurp) în care să stau cu laptopul în brațe și să lucrez de zor, ceva de genul ăstuia, dar nici chiar așa. Probabil că știți deja, dar în momentul în care stai cu zecile de ore pe săptămînă, în fiecare săptămînă, în fața calculatorului ai nevoie de o poziție cît se poate de confortabil pentru a nu înțepeni (la propriu) și pentru a nu-ți anchiloza cam toate părțile importante ale corpului.

Monstrișorul ăsta de mai jos e mai mult decît m-aș aștepta de la un scaun, ceva la care prima reacție este să întrebi ”da' sex oral face?”. Acum doi ani, cînd a fost lansat, costa 6200 de dolari, așa că ar fi cazul să te satisfacă din toate punctele de vedere dacă ți-l iei,

Cu 3 monitoare cu dimensiuni între 19" - 24" și sunet Bose, cu corpul într-o poziție destul de confortabilă, lucrul ar trebui să fie cu spor, indiferent dacă e vorba de programare, scris de articole sau mult îndrăgitul joc de calculator, nu credeți?