După cîțiva ani de intensă folosire cureaua de la pantaloni și-a dat obștescul sfîrșit în cursul zilei de ieri. După intense săpături arheologice prin dulapuri căutînd după curelele pe care știam că le am (aparent s-au trezit unii să facă ordine pe acolo răvășind totul - cel puțin din punctul meu de vedere) am renunțat să le mai caut și m-am decis să îmi iau una nouă.

Prima problemă a f ost prețul... ultima oară cînd am avut tangență cu standurile de curele de pantaloni a fost la ceva tîrg de îmbrăcăminte acum vreo doi ani și, nefiind deloc tentat să-mi iau una nou, nici nu m-am prea uitat la prețuri.

Prima oprire a fost magazinul Crișul, mai ales că era cel mai aproape și nu am avut nici un chef să pierd timpul aiurea să caut ceva util dar pe care nu prea pun mare preț... mi-e suficient să-mi țină pantalonii strînși și atit. După cîteva învîrteli prin magazin am văzut că prețurile nu variau prea mult: între 60 și 100 de lei (cel puțin pe la modelele la care am aruncat o privire mai atentă). într-un singur loc era o promoție, iar curelele erau la 30 de lei bucata.

Pînă la urmă am rămas la o curea luată de la magazinul Inedit de la etajul 2... iar partea cea mai interesantă a fost cînd am ajuns acasă: erau prea puține găuri în curea. Dacă aș fi folosit-o așa cum a venit din fabrică aș fi folost-o degeaba... era prea largă. Așa că am făcut o gaură nou (nu vă gîndiți la prostii ) în cel mai neaoș stil romănesc și (cel puțin pe moment) funcționează perfect.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Gaura de la curea - Dan-Marius Sabău - Cumparaturi: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.