Gaura de la curea

După cîțiva ani de intensă folosire cureaua de la pantaloni și-a dat obștescul sfîrșit în cursul zilei de ieri. După intense săpături arheologice prin dulapuri căutînd după curelele pe care știam că le am (aparent s-au trezit unii să facă ordine pe acolo răvășind totul - cel puțin din punctul meu de vedere) am renunțat să le mai caut și m-am decis să îmi iau una nouă.

Prima problemă a f ost prețul... ultima oară cînd am avut tangență cu standurile de curele de pantaloni a fost la ceva tîrg de îmbrăcăminte acum vreo doi ani și, nefiind deloc tentat să-mi iau una nou, nici nu m-am prea uitat la prețuri.

Prima oprire a fost magazinul Crișul, mai ales că era cel mai aproape și nu am avut nici un chef să pierd timpul aiurea să caut ceva util dar pe care nu prea pun mare preț... mi-e suficient să-mi țină pantalonii strînși și atit. După cîteva învîrteli prin magazin am văzut că prețurile nu variau prea mult: între 60 și 100 de lei (cel puțin pe la modelele la care am aruncat o privire mai atentă). într-un singur loc era o promoție, iar curelele erau la 30 de lei bucata.

Pînă la urmă am rămas la o curea luată de la magazinul Inedit de la etajul 2... iar partea cea mai interesantă a fost cînd am ajuns acasă: erau prea puține găuri în curea. Dacă aș fi folosit-o așa cum a venit din fabrică aș fi folost-o degeaba... era prea largă. Așa că am făcut o gaură nou (nu vă gîndiți la prostii ) în cel mai neaoș stil romănesc și (cel puțin pe moment) funcționează perfect.