Cumparaturi

Se caută costumul de baie al verii

Fetelor, v-ați luat costumul de baie potrivit pentru vara asta sau sînteți încă la vînătoare de bikini și sutiene prin magazine? Care dintre voi îmi spune cît de adevărate sînt diferențele dintre ce spuneți și ce gîndiți despre costumele de baie pe care le încercați prin magazinele astea? Cît de dor vi se face de iarnă urmărind filmulețul al

Emperor 1510, scaunul stație de lucru pentru programatori

Ceva mai devreme am început să-mi caut un scaun confortabil (în locul celui folosit în curent care dă ceva semne de uzurp) în care să stau cu laptopul în brațe și să lucrez de zor, ceva Cumparaturi

Gaura de la curea

După cîțiva ani de intensă folosire cureaua de la pantaloni și-a dat obștescul sfîrșit în cursul zilei de ieri. După intense săpături arheologice prin dulapuri căutînd după curelele pe care știam că le am (aparent s-au trezit unii să facă ordine pe acolo răvășind totul - cel puțin din punctul meu de vedere) am renunțat să le mai caut și m-am decis să îmi iau una nouă.

Prima problemă a f

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.