Concert Paula Seling la Iulius Mall, Timisoara, 5 decembrie 2009

Ieri seara Paula Seling a revenit la Iulius Mall din Timișoara cu ocazia unui nou concert, a cîntat melodii din repertoriul propriu și colinde încîntînd publicul. Ca de obicei, o parte dintre spectatorii mai curajoși au avut prilejul să-și mărească colecția de poze cu instantanee cu ei și Paula.

Spectacolul a început de la ora 20.00 cu un concert inedit de colinde susținut de membrii Palatului Copiilor. A urmat o prezentare de mode și o prezentare a aparaturii electronice de la ceva firmă (oricum nu le-a prea dat lumea atenție). Paula a încheiat spectacolul acaparînd atenția publicului cu melodiile care au consacrat-o.

Iulius Mall din Timișoara este unul dintre cele mai mari din țară, iar de curînd a fost inaugurată aripa nouă. Concertul a avut loc la ultimul etaj (FoodCourt), parte a noii aripi.

Ieri, cu ocazia ajunului de Moș Nicolae, Iulius Mall a oferit reduceri și a ținut magazinele deschise între 10 dimineața și miezul nopții, pentru a le oferi cumpărătorilor ocazia să dea năvală. Nu știu cîți au cumpărat și în ce cantitate (magazinele erau tot acolo cînd am plecat iar aspectul general al țării este tot de criză economică), dar, fiind și sîmbătă seara, mall-ul era destul de plin cu tineri, părinți și copii de toate vîrstele.

- taiat - mic.jpg7.jpg - taiat - mic.jpg7.jpg