Mișcarea a împlinit recent 6 ani de la înființare, are deja cîteva mii de dojo-uri răspîndite în toată lumea și există încă loc de creștere. Pentru a porni un Dojo nou ai nevoie de cîteva chestii elementare: o sală suficient de încăpătoare, scaune și mese, electricitate și conexiune la internet.

Plus, evident, oamenii care să organizeze totul. Nu e nevoie să fii specialist într-un domeniu tehnic (programare) pentru a ajuta, deși ajută - orice voluntar poate da o mînă de ajutor în amenajarea locului înainte de sesiunea de programare, în promovare, în privința dialogului cu copiii și părinții lor și cu orice altceva mai este nevoie.

În momentul de față CoderDojo Oradea face o mică pauză - în perioada vacanței de vară lumea cam pleacă din oraș (atît copiii cît și părinții). Dar luna viitoare ne reluăm activitatea (vom anunța din timp perioada înscrierilor pe pagina de Facebook) și avem nevoie de mentori și organizatori noi. Dacă ai chef să te apuci de voluntariat într-o echipă și spațiu mișto ești binevenit.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Cum să pornești un CoderDojo - Dan-Marius Sabău - CoderDojo Oradea: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.