Dacă tot e vineri 13 iar unii sînt mai superstițioși de felul lor, unii s-au gîndit să le facă romănilor un bine și să anunțe că Traian Băsescu își dă demisia din postul de președinte a Romăniei, așa că referendumul din 29 iulie nu va avea loc. Pe de altă parte, Victor Ponta consideră că nu e deloc bine să-l lase pe Băse să stea la răcoare de unul singur într-o zi atît de fierbinte, așa că a anunțat că-și ia o zi liberă. Guvernul nu i-a aprobat-o așa că Ponta și-a dat și el demisia.

Ați zîmbit? Sau ați rîs de-a dreptul? Dacă da atunci este excelent: veți avea o zi cel puțin foarte bună. Ați început-o bine, să o țineți tot așa.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Viata bate superstitia: Traian Basescu si Victor Ponta îsi dau demisia - Dan-Marius Sabău - Cocalari si pitipoance: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.