O știre de pe Adevărul.ro pe care am găsit-o prin intermediul lui Orădeanul.com m-a făcut să rîd un pic cam tare, dar a reușit și să mă irite suficient de mult p entru a-i da atenție:

Un mărțișor cu chipul interpretului Florin Salam se vinde cu 2 lei bucata la tarabă. Ieftin se vinde și „mărțișorul numărul 1“, cu chipul lui Nicolae Guță, 2 lei. Comercianții spun că acestea au un mare succes printre iubitorii acestui stil muzical.

Nu știam că există oameni suficient de retardați încît să considere manelele ca fiind stil muzică, dar restul nu mă miră: există mulți tembeli care să cumpere mărțișoare cu Salam și cu Guță ca să le ofere la pițipoance și, mai ales, există oameni suficient de șmecheri care să profite de chestia asta.

 

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Martisoare cu Salam si Guta - Dan-Marius Sabău - Cocalari si pitipoance: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.