Am dat peste videoclipul ăsta întîmpător și pentru vreo două secunde nu prea mi-a venit să cred că Nikita s-a apucat să cîntat. Aparent, s-a întîmplat și așa ceva: grăsana pițipoancă cu apucături de vedetă a fost invitată la emisiunea lui Capatos și a început să zbiere în microfon. Am tot auzit de cîntecul privighetorii, cum că ar fi foarte plăcut și de neuitat, dar cu siguranță Nikita nu este o privighetoare. E doar o balenă de uscat care s-a apucat să zbiere....

Primele cîteva secunde am început să rîd, după aia mi s-a făcut greață. Nu mă uit la emisiunea lui Capatos, și este de înțeles de ce mi-a scăpat reprezentația, iar acum știu de ce îmi vor scăpa TOATE celelalte emisiuni ale lui Capatos.... \"\"\"\"

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Nikita la emisiunea lui Capatos sau Cintecul balenei - Dan-Marius Sabău - Cocalari si pitipoance: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.