Schimb de carti Oradea pentru juniori, martie 2013

Nu este prima dată cînd scriu despre schimbul de cărți care are loc în Oradea, mai ales că am luat parte la cîteva dintre ele. Azi am aflat de evenimentul care va avea loc duminica asta, în 10 marti e 2013, la Muzeul Iosif Vulcan (unde este și Stage) începînd cu ora 16. Este dedicat juniorilor, adică elevilor de toate vîrstele. Se spune că tot ce trebuie să aduceți este ultima carte care v-a plăcut pentru a o oferi și altora ca să o citească (un împrumut, nu un cadou).

Schimb de cărți juniori este o întîlnire a tinerilor care împărtășesc aceeasi pasiune, cartea, o întîlnire prieteneasca a tinerilor ce au ca numitor comun pasiune pentru lectură. Are loc într-un spatiu public, unde tinerii pot discuta despre cărți, își pot recomanda autori și titluri care le-au plăcut prin argumente proprii, într-o atmosfera relaxată la un suc sau la un ceai. Este un loc al comunicarii directe, deschise, fara constrîngeri.

Schimb de cărți juniori este o întîlnire ce are loc în fiecare a doua duminică din lună, între orele 16-18 la Muzeul Iosif Vulcan, de pe str. Iosif Vulcan nr.14, Oradea.

Prima ediție va avea loc dumincă 10 martie 2013 între orele 16-18.

Intrarea este liberă, nu se percepe nici un fel de taxă și orice elev poate participa. 

Evenimentul este realizat de Asociația Cultura Artemotion în parteneriat cu Schimb de cărți Oradea, Muzeul Ţării Crișurilor, Inspectoratul Şcolar Județean Bihor cu sprijinul Selgros Oradea.

Sursa imaginii este evenimentul de pe facebook atașat întîlnirii. Am rescris un pic descrierea pentru că repetarea cîtorva cuvinte de 10 ori pe cm pătrat era un pic cam iritantă.