De groaza

Stephen King: Christine

De vreo trei săptămîni am început să citesc Christine scrisă de Stephen King, o carte excelentă de altfel. între timp am reușit să văd și filmul regizat de John Carpenter în 1983 (imdb) care a fost dezamăgitor de slab comparativ cu cartea. Stephen King a reușit să ilustreze foarte bine oscilațiile unui băiat izolat, un adevărat

Salems Lot, de Stephen King

Acum două zile am terminat seria Cireșarilor. A durat cam mult să termin toate cele 5 volume, nu am prea mult să citesc cărți pe hîrtie așa cum aveam pe vremuri. Probabil că pe vremuri, prin adolescență, ar fi durat 5 săptămîni, nu 8 luni. Acum însă trebuie să mă împart între 1000 de chestii diferite.

Nu cu mult timp în urmă

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.