Campanii

Sau cum arată o campanie derulată în Suedia pentru conștientizarea riscurilor fumatului. Unii s-ar putea s-o considere cam agresivă, dar atîta vreme cît își îndeplinește scopul de ce ai condamna-o?

O campanie foarte drăguță pentru vînzarea unei cărți de povești ilustrate produsă de Judith Kerr și HarperCollins Children's Books pe baza personajului denumit Mog. O găsești aici.

Se dorește ca profitul să fie donat celor de la Save the Childre

Adăpostul pentru animal Furkids din Atlanta, Georgia, a produs o reclamă pentru a-și promova serviciile. Buget redus, o jumătate de oră de filmare, și Paul Preston cu o improvizație de zile mari.

Ai adopta o pisică sau un cîine după ce urmărești înregistrarea alăturată? Reclama a ajuns virală, deci s-ar putea să nu fii singurul care se gîndește să facă asta.

Parte a campaniei #DelightfulStories a companiei turcești Turkish Airlines, Paul Martin își spune foarte pe scurt povestea începută pe vremea cînd era paznic la Muzeul Britanic, înainte de a ajunge

Allegro, un site de licitații din Polonia, a lansat o reclamă foarte simpatică cu ocazia Crăciunului: este o poveste despre un bătrîn polonez care comandă o carte denumită ”Engleza pentru începători” cu scopul de a învăța o limbă nouă.

Reclama a fost creată de agenția Bardzo și a ajuns să fie urmărită de mulți - probabil din cauza curiozității pe care a stîrnit-o. Dacă vrei să afli motivul pentru care bătrînul învață limba engleză urmărește-o pînă la capăt.

Evident, în norvegiană, în același stil ca reclama devenită virală acum cîteva zile. în urma embargoului rusesc la vinurile moldovenești romănii de peste Prut au căutat noi piețe de export - vinurile moldovenești

Sau ce pot face regizorul american Andre Stringer, agenția DDB Berlin, 4.000 de baloane și peste 1.500 de kg de sclipici pentru o reclamă pentru BRAVIA XD93 4K HDR TV de la Sony.

Că unii romăni sînt leneși și comozi este cît se poate de clar, iar în unele situații indolența e cît casa, suficient de mare încît își permit să parcheze pe locurile rezervate handicapaților iar atunci cînd le atragi atenția despre asta tot ei se miră că intri în vorbă cu ei. Nu mă crezi? Data viitoare cînd vezi un gigel parcînd aiurea abordează-l - poate scapi neluat la șuturi în cur.

[

O idee interesantă despre cum pot fi sensibilizați tinerii jucători de League of Legends (67 de milioane conectați în fiecare lună) prin platforma Twitch (au trecut de 100 de milioane de utilizatori în anul 2014) cînd vine vorba de donarea de organe.

Dacă ți s-ar oferi prilejul, ce-ai cere la schimb pentru fiecare țigară pe care o ai la tine? Å¢ine minte: ai la dispoziție 11 minute să te bucuri de acel schimb, oricare ar fi alegerea ta, așa că alege bine!

într-o zi ploioasă de luni, adică tocmai în acel moment al săptămînii în care mulți oameni au cea mai mică dorință de a se

Cam așa își imaginează unii că ar fi arătat prima întîlnire între om și cîine, acum 30 de milenii. Pe vremea cînd omul era aproape om, și nici cîinele nu era în întregime cîine.

O campanie derulată în septembrie 2009 în Norvegia în scopul conștientizării prezenței motocicliștilor în trafic.

Să nu speri (prea tare) că vei găsi scaunele astea de birou prin magazine: ele fac parte dintr-o campanie ce promovează parcarea inteligentă a mașinilor produse de Nissan.

Telefonul mobil poate să aștepte atunci cînd ești la volan în trafic. Butonarea smartphone-ului cînd te afli în mișcare poate avea consecințe dezastruoase cînd vine vorba de siguranța ta și a celor din jur: nu te baza pe atenția distributivă pe care ai impresia că îți oferă control asupra telefonului și a autovehiculului, șansele de a face a

E iarnă și frig, România e acoperită în mare parte de zăpadă, nu e vreme de ieșit pe două roți. Dar cînd o vei face, după ce vremea se va încălzi nițel, adu-ți aminte să acționezi pe șosele pentru a fi în siguranță.

Cît de importantă este respirația pentru tine? A repira un aer curat este suficient de important pentru a fi un pic atent aici, măcar pentru un minut sau două?

Sloganul campaniei puse în aplicare de organizația chineză Xiao Zhu este simplu: Clean the air. Let the future breathe again. (Curăță aerul. Lasă viitorul să respire di

O reclamă excelentă pentru Western Sydney University.

Dacă tot s-au anunțat proteste pentru mîine pentru salvarea pădurilor din Romănia, dați-mi voie să vă aduc aminte de un filmuleț mai vechi (are aproape 7 ani) cu acee

O campanie germană ce are în prim plan Crăciunul, suficient de emoționantă pentru a deveni virală. O fi suficient de motivantă pentru a-ți aduna familia la un loc? Poate că da.

întrebare: de ce-și linge cîinele penisul?

Răspuns: pentru că poate.

Este o adevărată modă ca oamenii să treacă strada pe unde apucă, chiar dacă trecerea este la cîțiva metri sau cîțiva zeci de metri lîngă ei. O fac pentru că n-au răbdare, pentru că sînt comozi sau că le este lene, o fac Citește mai departe... Comentează

Subcategorii

Campanii - Oradea

User Rating: / 1
PoorBest  
Campanii - Dan-Marius Sabău: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.